Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děti našly u supermarketu lidský prst: Majitel prý netuší, jak o něj přišel

Autor: rix - 
9. července 2021
05:00

Když se partičce sedmiletých dětí u supermarketu v Humenném podařilo najít lidský prst, rozjela se pátrací akce po jeho majiteli. Policisté byli úspěšní a muže bez prstu se jim podařilo najít. Ten ale moc sdílný nebyl. Prý ani moc neví, jak k úrazu došlo. 

Část lidského prstu našly děti před supermarketem. Policie ihned začala pátrat po tom, komu vlastně patří. Kvůli tomu policisté zdokumentovali všechny stopy a prohledali okolí, informovaly noviny.sk

„Byl nalezen pravděpodobně článek lidského prstu. Policie prověřuje okolnosti,“ uvedla mluvčí policie Jana Ligdayová. V případu začalo trestní stíhání ve věci ublížení na zdraví. Svědci prst popsali jako mužský, což policie potvrdila. Také se jí podařilo najít člověka, který o článek přišel. „Policie ztotožnila osobu, které článek patřil, jde o sedmačtyřicetiletou osobu,“ potvrdila Ligdayová.

Zmíněný muž ale nechtěl hovořit před kamerou. Podle něj ale za vše mohl alkohol, se kterým zatím neúspěšně bojuje. Tvrdil, že si pamatuje pouze to, jak mu záchranáři zastavují krvácení a ošetřují ho. Spíše než prst ho prý zajímá právě jeho boj s alkoholem, který, jak doufá, jednou vyhraje.

Video  Policie našla majitele uříznutého prstu z Humenného.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání