Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U Bechyně zemřel mladý cyklista: Srazil ho neznámý řidič, který ujel! Policie už má podezřelého

U Bechyně zemřel mladý cyklista.
U Bechyně zemřel mladý cyklista.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
8. července 2021
08:05
Autor: VaB, ČTK - 
5. července 2021
16:41

V pondělí ráno došlo u Bechyně k tragické nehodě. Neznámý řidič srazil mladého cyklistu. Ten na místě zemřel. Řidič nezastavil a ujel, nezavolal ani pomoc. Policie po něm pátrala a nakonec našla podezřelého.

Při pondělní ranní dopravní nehodě u Bechyně na Táborsku zemřel mladý cyklista. Srazilo ho auto, jehož řidič z místa nehody ujel. 

Nehoda se stala kolem 04:30 na silnici II/122 u obce Senožaty, která je součástí Bechyně. Cyklista, narozený v roce 1997, jel na freestylovém černém kole s hnědými pneumatikami a srazilo ho auto.  Jeho řidič nezavolal pomoc a ujel. Policie nejprve požádala o pomoc při pátrání veřejnost. Nakonec se jí podařilo zadržet podezřelého.

„Táborští kriminalisté díky intenzivní operativní činnosti a také za přispění informace svědků, zadrželi muže z případu pondělní tragické nehody u Senožat,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Jak dodal, podezřelý muž si ve středu dopoledne převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro naplnění skutkové podstaty zločinu Usmrcení z nedbalosti a ve věci probíhají další úkony dle trestního řádu.

Jirik-ta ( 8. července 2021 10:08 )

tak neosvětlený to je špatně. Ujíždět neměl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání