Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivý nález u supermarketu: Na parkovišti ležela část lidského těla

Autor: DH - 
5. července 2021
16:02

Na parkovišti u supermarketu v Humenném na Slovensku došlo k něčemu, co bude do smrti děsit všechny přítomné. Malé děti tu v neděli odpoledne na asfaltu nalezly lidský prst. Jak se sem kus těla dostal, nyní vyšetřuje policie.

Svědkové, kteří byli v neděli po obědě u supermarketu v Humenném, mají jasno v tom, co viděli. Na zemi tam ležel lidský prst, který navíc nalezly malé, údajně sedmileté děti. „Bylo to strašně. Co se to děje? Co se mohlo stát,“ uvedla jedna ze svědkyň pro TV JOJ. „Našly to malé děti, co si tady hrály. A nějaký dospělý pak zavolal policii,“ dodala.

Policie už potvrdila, že svědci se nemýlili. „Byl nalezen pravděpodobně článek lidského prstu,“ uvedla mluvčí policie Jana Ligdayová. Podle svědků se prý jednalo o koneček i s nehtem.

Video: Děsivý nález u supermarketu: Na parkovišti ležela část lidského těla

Video  Děsivý nález u supermarketu: Na parkovišti ležela část lidského těla.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Televize JOJ má mimo jiné i autentické záběry z místa, kde policie vše zdokumentovala. Prst podle všech zdrojů ležel na frekventovaném parkovišti hned vedle stojanu na kola. Místní úřady už zahájily vyšetřování. „Pověřený důstojník zahájil v tomto případě trestní stíhání ve věci trestného činu ublížení na zdraví,“ uvedla Ligdayová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání