Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řidič BMW předjížděl na zákazu v zatáčce: V Suchovršicích to narval do skály!

22. června 2021
14:58

Řidič (31) modrého BMW předjížděl v zákazu, po chvilce přišlo „potrestání“. Se svým kabrioletem totiž naboural, narazil do skály. Ukazuje to i video. Nikdo se ale naštěstí nezranilo. 

Tohle se muži v BMW v obci Suchovršice v Královéhradeckém kraji moc nepovedlo. Rozhodl se, že předjede před sebou jedoucí Hondu. Začal ale předjíždět v zákazu. Před sebou neměl pořádný rozhled a zároveň s tím nepřizpůsobil jízdu svým schopnostem a vlastnostem vozidla. 

„Při projíždění prudké pravotočivé zatáčky dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde auto po přetočení o 180 stupňů narazilo pravou zadní částí do skály. Ke střetu s předjížděným vozidlem nedošlo a nedošlo ani k žádnému zranění,“ informovala mluvčí policistů Iva Kormošová. 

Policisté dali řidiči dýchnout, výsledek byl negativní. Škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun. „Po prošetření policisté předají nehodu k dořešení správnímu orgánu, kde mu za nerespektování svislé dopravní značky “Zákaz předjíždění „ doplněné vodorovnou plnou čárou hrozí pokuta 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na 6 až 12 měsíců,“ dodala mluvčí. 

Video  S BMW narazil do skály.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 22. června 2021 19:04 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání