Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma (28) z pomsty zavraždila svých pět dětí! Za krutý skutek bude pykat po zbytek života

Autor: rc, yks - 
4. listopadu 2021
16:08

Soud v německém Wuppertalu rozhodl v případu otřesné vraždy pěti malých dětí. Z trestného činu, který se stal v září minulého roku, byla obžalována jejich matka Christiane K. (28). Tělíčka dětí, kterým bylo mezi jedním a osmým rokem, byla nalezena v jejich postýlkách a každé z nich bylo zabalené v ručníku.

Městem Solingen v Německu v září minulého roku otřásla vražda pěti dětí Luca (†8), Tima (†6), Sophie (†3), Leonie (†2) a Meliny (†1). Tělíčka nezletilých dětí našla policie v jejich bytě. Všichni sourozenci leželi ve svých postýlkách a byli zabaleni do ručníků.

Strážce zákona kontaktovala babička dětí, která se dozvěděla o osudu svých vnoučat od své dcery. „Byli jsme informováni, že zemřelo pět dětí, což se bohužel potvrdilo,“ uvedl policejní důstojník Stefan Weiand. Z vraždy byla obžalována jejich vlastní matka. Jak uvedl německý Focus, soud ji poslal do vězení na zbytek života bez možnosti předčasného propuštění.

Podle deníku Daily Mail měla děti zdrogovat. Osmadvacetiletá Christiana K. jim údajně dala do snídaně léky, aby je omámila. Podle státního zástupce je pak vzala do koupelny, kde je uškrtila, utopila či udusila.

Vraždila kvůli fotografii

Motivem vraždy podle soudu byla pomsta manželovi, který si našel novou partnerku. Spouštěčem se stala fotografie uveřejněná na sociálních sítích, na kterých pózoval s novou přítelkyní po boku. V den, kdy vraždila, napsala Christiane manželovi, že své děti už neuvidí. Drobná blondýnka se po činu pokusila o sebevraždu. Na nádraží v Duesseldorfu skočila pod vlak. Byla však včas zachráněna a neutrpěla vážná zranění.

Přeživším rodinné tragédie je syn Marcel. Jedenáctiletý hoch byl v době, kdy došlo k vraždě jeho sourozenců, ve škole. Christiane policistům měla tvrdit, že je nevinná a děti zavraždil neznámý maskovaný muž, který se dostal do bytu. Policisté však nenašli žádnou stopu, která by potvrzovala její verzi. 

VIDEO: Host do domu, vrah do domu. Vyšinutý Kevin Dahlgren v Brně povraždil hostitelskou rodinu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání