Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Město vyděsila mrtvola muže bez penisu: Snědla ho exmanželka zavražděného?!

ilustrační foto
 (Autor: iStock)
Autor: štt - 
14. června 2021
22:02

Policisté z brazilského města Sao Goncalo musí řešit nezvyklý případ. Místní obyvatelé ze čtvrti Santa Catarina našli zohavené tělo zhruba třicetiletého muže. Z vraždy policie obvinila jeho přítelkyni Dayane Cristinu Rodrigues Machadovou (33). Jelikož lidskému torzu chyběl pohlavní orgán, spekuluje se, že jej měla sníst právě jeho bývalá manželka.

Muž se ženou se spolu znali přes 10 let. Přestože se přes lety nechali rozvést, nadále se vídali. Tuto informaci policistům potvrdili jejich přátelé. Z manželství vzešel syn (8) a dcera (5). Zřídili si dokonce i společnou živnost - italskou pizzerii.

Osudnou noc se Dayane s Andrem sešla v jednom místním bistru. Podle obsluhy se měli pohádat a muž vyběhl z restaurace ven na ulici. Až druhý den místní objevili Andreho pohozené tělo bez pohlavního orgánu.

Právnička Carla Policarpová zastupující obviněnou Dayane tlumočila, že Andre ženě vyhrožoval. Žena se bránila a zaútočila na něj až v sebeobraně. Avšak Andreova sestra Adriana Santosová soudu sdělila, že motivem mohla být i pomsta. Celá rodina i okolí vědělo, že Andre ženu dlouhodobě podváděl, což zapříčinilo i rozpad dlouholetého manželství.

Policarpová potvrdila, že kvůli častým hádkám místní policie často navštěvovala klientčin domov. Sama Dayane strážníkům sdělila, že se hádají kvůli manželově milostným pletkám. „Klientka se nikdy s rozpadem vztahu nesmířila. Sama mi řekla, že si nedokázala představit život bez Andreho,“ dodala Policarpová.

Řekla, že Dayane má výčitky svědomí za to, co se stalo. Žena byla obviněna z vraždy a znesvěcení mrtvoly, jelikož policie na místě činu zabavila i zkrvavený kuchyňský nůž. Vyšetřování nadále probíhá.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání