Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena zavraždila kamarádku očními kapkami: Zabíjela kvůli milionům!

Autor: rc - 
12. června 2021
16:47

Obvinění z vraždy své kamarádky čelí Jessy Kurczewskiová (37). Žena z amerického Wisconsinu měla otrávit svou přítelkyni kapkami do očí a vraždu maskovat jako sebevraždu! Navíc jí pak ukradla 300 tisíc amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 6,3 milionů Kč.

Do domu ve Wisconsinu zavolala Kurczewskiová v roce 2018 policii. Uvedla, že uvnitř našla bezvládné tělo své kamarádky. V křesle leželo tělo ženy a na její hrudi a na talíři nalevo od něj byly rozdrcené léky. Podle informací Fox News se během vyšetřování policisté dozvěděli, že se Kurczewskiová starala o oběť, měla klíče od jejího domu, a dokonce jí byla udělena plná moc. 

Strážci zákona nejprve smrt ženy vyšetřovali jako předávkování, ovšem jeden ze svědků jim pak sdělil, že nevěří, že šlo o nehodu, nýbrž že by za náhlou smrtí mohla stát právě Kurczewskiová. V případu byla proto nařízena soudní pitva. Výsledky ukázaly, že žena v sobě měla smrtelnou dávku tetrahydrozolinu, který je obsažen v očních kapkách. „Není možné mít tuto hladinu tetrahydrozolinu v krvi pouhým použitím v očích,“ napsal soudní lékař podle výše zmíněné televize.  

Kurczewskiová popírala, že by svou kamarádku otrávila. Nicméně posléze podle informací britského deníku Daily Mail uvedla, že jí koupila několik lahviček Visinu a viděla, jak je pije s vodkou před její smrtí. Policisté navíc odhalili neobvyklý pohyb na jejím účtu. Náhle tam totiž přibylo 290 tisíc dolarů, což dělá zhruba 6 milionů Kč. Žena je ve vazbě. Kauce byla stanovena na 1 milion dolarů.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek. Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání