Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tři pitbulové rozsápali paní na návštěvě: Majitel je nechal utratit, stíhán nebude

Maminku se zlatým srdcem zabili tři pitbulové.
Maminku se zlatým srdcem zabili tři pitbulové.  (Autor: Facebook)
Autor: ran - 
13. června 2021
14:41

Trojice pitbulů se vrhla na Australanku Amandu Carmichaelovou (†41), když byla na návštěvě u kamarádů. Záchranáři se ji marně snažili zachovat při životě, podlehla na místě zraněním krku, hrudníku a ruky. 

Když jela za kamarády do města Maryborough v australském Queenslandu, netušila, že už odtamtud živá neodjede. Zemřela krátce po útoku tří pitbulů, kteří jí způsobili vážná zranění na krku, hrudníku a ruce. Snahy záchranářů byly marné. 

Žena byla podle webu deníku Mirror popsána jako milovaná maminka se zlatým srdcem a oblíbená sousedka a kamarádka. Její úterní smrt zanechala mnoho srdcí zkroušených žalem.

Jako „krásnou, skvělou kamarádkou“ ji na facebooku podle webu popsala Rhiannan Terareová. „Leť vysoko, má drahá,“ poslala jí vzkaz do nebe a pozůstalé rodině vzkázala, že je v těchto těžkých chvílích v myšlenkách s nimi.

Další dobrý kamarád nebohé Amandy, David Kindelan, řekl webu australského deníku The Chronicle, že to v poslední době neměla lehké. „I když si procházela několika lety plnými problémů, každý se v její přítomnosti cítil dobře,“ uvedl.

Policie přišla na to, že zvířata nebyla registrovaná, nikoho se ale prý obvinit nechystá. „Trestný čin to nebyl, je to ale velmi tragické a smutné,“ řekl místní kriminalista Wade Lee. Vyšetřovatelé v tragédii tedy spatřují jen politováníhodnou nehodu.

Všichni tři psi byly podle starosty utraceni. „Psi byli okamžitě zadrženi a poté, co je majitel vydal, byli se souhlasem policie podrobeni eutanazii," uvedl starosta města George Seymour.

Iveta Gráfová ( 16. června 2021 19:49 )

Koukám, že jste odborník. Bojová plemena neexistují, jsou jen malé, střední a velké rasy psů. Někteří jsou více osvalení, mají sílu a proto je nutné je správně vychovat, aby uměli svou sílu ovládat. Bulíci, rotvajleři a podobné rasy jsou velmi hodní psi když jsou vedeni. Každý tu odsuzuje, ale nikdo neví jak se to stalo. Pes jen tak z dlouhé chvïle člověka nenapadne, k něčemu muselo dojít. V tomto případě jsou chudáci ta žena i psí, které utratili z mě neznámého důvodu, místo aby řešili, proč se tak chovali. Já bych řešila spíš pána.

XLADI ( 13. června 2021 20:31 )

Tak to dopadá když si primitovové pořizují psy na které nemají. Když vidím někoho s podobným psiskem tak to je buď vylepaná palice, nebo vychrtlina s kapucí na palici.
Normální lidí si takové rasy obvykle nepořizují.

žanyn ( 13. června 2021 19:07 )

„Psi byli okamžitě zadrženi a poté, co je majitel vydal, byli se souhlasem policie podrobeni eutanazii,"
Už podle popisu to vypadá, že pes je dnes víc než člověk. Dřív se pobíhající vzteklí psi stříleli okamžitě a ne se souhlasem a "eutanazie". APP. a ona bojová plemena mohla mít jen armáda a policie.....

Jirik-ta ( 13. června 2021 15:09 )

Díky za rady do džungle. Civilizace už není co bývala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání