Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Motorkáře Davida při předjíždění kolony srazilo auto: Hazardoval jsem se životem, kál se

Autor: jel - 
13. května 2021
17:54

Na facebooku se objevilo video motorkáře, kterého při předjíždění kolony v Mukařově u Prahy srazilo auto. David B. po nárazu přeletěl přes auto a ve vzduchu udělal několik přemetů. Měl nicméně neuvěřitelné štěstí, motorkář karambol odnesl jen zlomeným kotníkem a modřinami. David po ošetření v nemocnici přiznal, že udělal chybu a poučil se. Také varoval ostatní, aby na sebe dávali pozor.

Záběry zveřejněné jedním z uživatelů ve facebookové skupině Události na Říčansku ukazují, jak motorkář na plné čáře předjížděl kolonu vozidel. Od prodejny však v ten moment vyjelo auto, jehož řidička motorkáře zřejmě nemohla vidět, a tak došlo ke srážce. Motorkář David po nárazu přes auto přeletěl vzduchem v saltech.

David měl ale velké štěstí a skončil bez vážného zranění. Sám se k videu později vyjádřil. Uznal svou chybu a řekl, že se poučil. „Byla to neskutečná chyba a je mi hrozně líto té slečny, která ten okamžik bude mít před očima,“ napsal David s tím, že řidička auta naštěstí skončila jenom s odřeninami od pásů a airbagu. Dodal, že uznává, že neměl předjíždět kolonu, byl prý myšlenkami jinde a prostě už si přál být doma. 

„Nadávejte mi jak chcete, ale věřte že takové ponaučení stačí jednou a změní vám to život. Mnohem důležitější je, že jsem tady a kéž by tahle moje chyba zachránila třeba jen jednoho motorkáře od podobného pr*seru!“ vzkázal internetovým diskutérům.

Poté také připojil příspěvek, ve kterém popsal, co se dělo dál. „Po příjezdu záchranky přišel doktor, zeptal se co mě bolí a udělal se mnou pár nějakých pohybů. Nic nebolelo, jen ta levá noha,“ uvedl. Později pak zjistil, že má zlomený kotník. Z hrozivě vypadající nehody tak vyvázl ještě poměrně lacino.

Video  Motorkáře Davida při předjíždění kolony srazilo auto, měl obrovské štěstí, vyvázl jen se zlomeným kotníkem  - Facebook
Video se připravuje ...

kuala ( 15. května 2021 17:28 )

Motorkář David si nejdříve musel rozbít hubu, aby zjistil, že dělá nebezpečný manévr. Ostatním na to stačí dávat pozor v autoškole nebo pouhý rozum.

kapr ( 13. května 2021 20:35 )

kapr ( 13. května 2021 20:33 )

Pán se může kát,to že je DEBIL už nikomu nevysvětlí,potom se tyto paka rozčilují že jsou na silnici uplně k h.vnu,chlape Ty si na.er do ust a Tobě a podobným přeji jen to nehorší pro řidiče...STOP řidičák na doživotí!co rodina je pyšná?! Hlavně tyto nesmysli Ti může jen Blesk věřit

agent ( 13. května 2021 19:15 )

Bohužel to odnese řidič auta

offline ( 13. května 2021 18:59 )

Obdivuju lidi, kteří vždy zastaví, přiběhnou, pomáhají, pokud to tedy nejsou taky motorkáři.... Já bych to nedokázal a asi bych byl postižený za neposkytnutí pomoci. Motorkáře nenávidím a spíš bych měl potřebu ho dorazit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání