Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Po pokusu o znásilnění mu uřízli penis i varlata, obojí hodili prasatům: Chirurgové neměli co přišít

Uřízli mu penis i varlata a hodili je prasatům: Chirurgové neměli co přišít, nezbylo vůbec nic.
Uřízli mu penis i varlata a hodili je prasatům: Chirurgové neměli co přišít, nezbylo vůbec nic.  (Autor: Policie/Bocaiuva)
Autor: ran - 
30. dubna 2021
21:04

Brazilec (36) chtěl údajně znásilnit svoji neteř, její příbuzní ho proto na poli chytili a uřízli mu penis i varlata. Nic z nich nezbylo, útočníci měli všechno hodit prasatům. Policie se sháněla, jestli něco nezbylo, ale marně. Chirurgové proto muži už bohužel neměli co přišít.

Obec Olhos D'Agua na severu Brazílie zažila pořádný skandál. Vše začalo, když byl muž, jehož identita nebyla zveřejněna, obviněn z pokusu o znásilnění. Mělo k němu dojít v nočních hodinách, kdy se měl muž sápat pod vlivem alkoholu na svoji neteř.

Ta se ale jeho choutkám dokázala ubránit a utéct. Muž, pracující jako manuální dělník, měl poté údajně dovrávorat domů a do rána vyspávat. To už se ale na něj chystali rozezlení příbuzní neteře, kteří se rozhodli nebožáka za jeho údajný pokus o znásilnění velmi krutě ztrestat.   

Jak uvedl deník Daily Mail, po opilecké noci 19. dubna skupinka příbuzných dívky muže vylákala pod smyšlenou záminkou na pole s cukrovou třtinou, kde se právě připravovala prasata ke kastraci. Muže na místě skupinka přepadla a mlátila ho hlava nehlava, dokud neupadl do bezvědomí.

Prasata nic nenechala

Poté ho svlékli z kalhot a uřízli mu penis i varlata. Genitálie skončily mezi prasaty, ta je údajně okamžitě sežrala. Muže pak útočníci nechali v bezvědomí ležet a odešli.

Když se muž probral, v šoku a silně krvácející se zvládl dostat domů, kde si přivolal záchranku, která ho dopravila do nemocnice. Tam mu zachránili alespoň ten holý život – genitálie mu už totiž vrátit nedokázali, protože se nenašly. „Je to krajně neobvyklý případ, naprosto nelidský,“ potvrdil nevratnost nezvykle brutálního činu policista Stephan da Silva.

Lékaři toho s mužem už moc nesvedli. „Bylo to jako scéna z Dantova Pekla,“ popsal zasahující chirurg Felipe Lobo. „Pyj a šourek měl pryč, z vnějších pohlavních orgánů nezbylo nic,“ potvrdil lékař, který muži už jen zastavil krvácení, dal mu krevní transfuzi a vyčistil ránu.

Údajný sexuální útočník se zotavuje pod antibiotiky v nemocnici, kde zůstane ještě dva až čtyři dny. Zatím ho nikdo oficiálně ze znásilnění neobvinil. Útočníci, kteří ho připravili o jeho chloubu, zato sedí ve vazbě, kde si počkají na prošetření celého případu.

Uživatel_5582273 ( 9. června 2022 15:26 )

Výborně pane. Moje řeč!

nika70 ( 1. května 2021 01:42 )

Asi viděli film Pasti, pasti, pastičky a nechali se jím inspirovat...

yaaro ( 1. května 2021 01:32 )

To že chce znásilnit je jen fuj ale když je mu zabráněno být i nadále nebezpečný tak je to zrůdnost ? To už jsme jako lidé opravdu tak zvrácení? Být to má dcera tak měli prasata žrádlo na týden...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání