Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Smrtelná nehoda na Jesenicku: Řidič nezvládl zatáčku a zemřel!

Nehoda na Jesenicku
Nehoda na Jesenicku  (Autor: PČR)
Autor: ČTK, rix - 
26. dubna 2021
11:36

Jednatřicetiletý řidič na Jesenicku podle policie nezvládl mírnou pravotočivou zatáčku, narazil do svodidel, s vozem se přetočil a ještě trefil betonovou překážku. I přes snahu záchranářů se ho zachránit nepodařilo.

Nehoda se stala v těsné blízkosti polských hranic na silnici mezi Strachovičkami a Velkými Kuněticemi v neděli ve 23:00. Řidič podle policie nezvládl mírnou pravotočivou zatáčku. „S osobním vozem vyjel vlevo mimo silnici, narazil do svodidla, s vozem se přetočil a jeho jízda skončila nárazem do odvodňovacího betonového propustku,“ popsala policejní mluvčí pro ČTK.

Muž zůstal po havárii ve vozidle zaklíněn. O jeho záchranu se nesnažili pouze hasiči a záchranáři, ale dokonce i projíždějící řidiči. I přes to všechno řidič na místě svým zraněním podlehl.

Tragická havárie se stala na Jesenicku také na začátku měsíce, kdy mezi Žulovou a Černou Vodou zemřel po nehodě osobního auta čtyřiačtyřicetiletý řidič. Podle informací policie tehdy za nehodou stála s největší pravděpodobností nepřiměřená rychlost jízdy při průjezdu levotočivou zatáčkou ve směru jízdy na Černou Vodu, informovala ČTK.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání