Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Náhodný kolemjdoucí na břehu řeky našel mrtvého muže (†67): Na těle měl bodné rány!

Autor: rc - 
20. dubna 2021
22:07

Šok čekal na náhodného kolemjdoucího, který při řece Váh v Piešťanech našel bezvládné tělo muže. Sedmašedesátiletý muž měl na těle několik bodných ran. Jeho oblečení však nebylo poškozené! Případu se ujali kriminalisté.

Slovenští policisté vyšetřují smrt muže, jehož bezvládné tělo našel na břehu řeky Váh v Piešťanech náhodný kolemjdoucí. Vyšetřovatelé se nejprve domnívali, že se nejedná o násilnou smrt. Podle informací slovenského deníku Noviny.sk se na první pohled zdálo, že na sobě nemá žádná zranění.

Ovšem poté, co na místo přijel ohledávající lékař, se zjistilo, že muž má na sobě několik bodných ran! Oblečení však bylo čisté a nebyly na něm stopy krve. Muž, jemuž mělo být sedmašedesát, měl mít bodné rány v oblasti srdce. Kriminalisté na břehu našli i auto.

Na sociální síť Facebook se navíc ozvala žena, jež uvedla, že v neděli u řeky viděla muže, který tam měl zaparkované auto. „Bylo mi divné, že je tam celý den, jelikož zjevně nelovil ryby, ale ani nebyl na procházce,“ napsala do komentářů na facebookové stránky Polícia SR - Trnavský kraj. „Případ vyšetřujeme jako násilný trestný čin,“ uvedla pro výše zmíněný deník mluvčí policie Mária Linkešová.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek: Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání