Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka (39) zabila svého syna (†19) a pohřbila ho pod hromadu oblečení! Pomáhal jí partner

Pohřbila syna pod hromadu šatů.
Pohřbila syna pod hromadu šatů.  (Autor: Hamilton County Sheriff's Office)
Autor: rix - 
19. dubna 2021
10:42

Otřesný případ se odehrál v americkém státě Ohio. Šílená matka tam zavraždila svého dospívajícího syna. Dva měsíce pak jeho tělo schovávala pod hromadou oblečení.

Tělo 19letého Dominica Allena bylo nalezeno v domě jeho matky Keni Stallworthové (39) a jejího manžela Roberta Robba (35) počátkem prosince. Nezvěstný byl mladík od září. Manželský pár se podle serveru deníku The New York Post snažil syna ukrýt za dveřmi pod hromadou šatů. Dveře poté zalepili.

Vzhledem k tomu, že odběry vzorků DNA z rozkládajícího se těla potvrdily, že pachatelem byla Stallworthová, byla šílená matka obviněna z vraždy. Ve vazbě skončil i její manžel.

„Vypadá to, že mého syna mučili,“ uvedl Dominicův biologický otec Marcus Allen. Dodává, že nedokáže pochopit, co se dvojici honilo hlavou, když udělala tento hrůzný čin. „Vzali jste mi vše. Dominic byl úžasný člověk, všem pomáhal,“ lituje smrti svého syna Marcus.

oliiiii3 ( 19. dubna 2021 18:43 )

Kdyby to bylo dítě tak se nedivím, ale 19 letý se neuměl ubránit a to se ještě nechal týrat, dala bych jí klackem po palici a bylo by to

krapotkin ( 19. dubna 2021 13:59 )

Třeba byl zblblej do BLM.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání