Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manželé (oba †67) spolu byli 50 let: Covid je zabil jen pár hodin po sobě

Autor: shp - 
20. února 2021
14:59

To, co mezi nimi bylo, se nedá nazvat jinak než opravdovou láskou. Juan a Blanca Rodriguezovi (oba †67) z amerického San Diega byli manželé téměř 50 let. Jejich krásný vztah však bohužel ukončil koronavirus. Oba mu podlehli v rozmezí několika hodin.

Juan a Blanca Rodriguezovi podlehli covidu 8. února letošního roku. Poslední chvíle strávili bohužel odděleně v odlišných nemocnicích. Oba měli problémy s dýcháním. On byl připojen na dýchacích přístrojích, ona musela dýchat skrze kyslíkovou masku.

Dcera Blanca Velazquezová podle Daily Mailu o mamince prohlásila: „Řekla mému otci, že byl láskou jejího života a že ho moc milovala. Řekla nám, že nás všechny milovala.“ Manželé nakonec zemřeli asi tři hodiny od sebe.

Manžele sužovaly zdravotní problémy

Děti Juana dodaly, že jejich otec trpěl cukrovkou, měl problémy s ledvinami a srdcem. Maminka zase trpěla artritidou a taktéž cukrovkou. Nemoci si jistě podepsaly na tom, že byl pro ně koronavirus fatální. Kdyby ho ale nechytili, mohli se svou rodinou strávit mnoho dalších let...

Odborník o mutacích koronaviru:

dynaty ( 3. března 2021 07:22 )

dojemný americký příběh a teď ten český - Livie Mištinová, pardon Klausová, sbalila kufry a nechala Vaška ať si s tím covidem poradí sám

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa