Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obyvatele sídliště dva dny děsila podivná bestie číhající na stromě: Byl to jenom zahozený croissant

Obyvatele sídliště dva dny děsila podivná bestie číhající na stromě: Byl to jenom zahozený croissant
Drsná autonehoda: Opilec v autě přeletěl vzduchem kruháč a vyboural se před kostelem  (Autor: Facebook KTOZ)
Autor: ČTK - 
15. dubna 2021
08:32

Ochránci zvířat v Krakově na jihu Polska se museli vypořádat s "nebezpečně vypadající bestií", číhající ve větvích stromu přímo naproti jednomu z panelových domů na tamním sídlišti. Na místě zjistili, že tajemný tvor je ve skutečnosti croissant, který zřejmě vyhodil kdosi z vyšších pater domu. Kuriózní příhoda zaujala nejen místní média, ale i agenturu AFP.

„Je to hnědé, už dva dny to dřepí na stromu naproti domu! Lidi raději neotvírají okna, protože se bojí, aby se to k nim nedostalo,“ sdělila obyvatelka sídliště pracovníkům krakovského spolku pečujícího o zvířata. „Přijeďte a odvezte si ho!“ prosila zoufale.

Na otázku, zda by mohlo jít o nějakého nemocného dravce, žena tvrdila, že tvor se víc podobá leguánovi. „Pracovníci spolku se nejprve podívali na kalendář, aby se ujistili, že není první apríl, a rychle vyrazili na místo,“ vylíčila rozhlasová stanice RMF 24.

„Kde by se vzal leguán na krakovském sídlišti a v takové zimě? Ale roky práce mě naučily, že lidi jsou schopni se zbavit jakéhokoliv zvířete, pokud s ním mají potíže, anebo je omrzí,“ připustil pracovník spolku. Na místě však s kolegy zjistil, že tomuto stvoření nedokážou pomoci: záhadný, nehybně číhající tvor ve větvích se ukázal být pečivem. „A je to, máme ho!“ uklidnili ženu, která je přivolala.

Spolek doufá, že kuriózní příhoda neodradí lidi od starosti o zvířata. Musel se už totiž postarat nejen o opuštěné psy a kočky, ale dokonce i o opuštěné rybky.

Video  Drsná autonehoda: Opilec v autě přeletěl vzduchem kruháč a vyboural se před kostelem  - Policja Województwa Łódzkiego
Video se připravuje ...

frantacizek ( 15. dubna 2021 13:24 )

krapotkin ( 15. dubna 2021 12:40 )

Asi obsahoval ten odporný čokokrém z reklam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání