Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Slovenský masakr motorovou pilou: David poslal brutálním útokem Adriána do nemocnice

14. dubna 2021
12:29

Scéna skoro jako z hororu se odehrála ve slovenské obci Michalovce, kde muž po hádce napadl svého známého motorovou pilou. Útočník skončil v rukách policie. Jeho oběť ale vyvázla jen za cenu zle pošramocené ruky.

David (30) z Michalovců ve středu zaútočil na Adriana (21) z Trhoviště motorovou pilou, k ataku údajně mělo dojít po hádce. Oběť se bránila dřevěnou paličkou, z útoku vyvázla jen tak tak.      

Adrián má nyní ruku v sádře, protože motorová pila mu způsobila zlomeninou a poškodila mu svalstvo  a nervy na předloktí. Z nemocnice odešel se 40 stehy! Jak sám řekl pro web deníku Nový Čas, proč na něj David zaútočil, prý nechápe.

„Kamarád mě poprosil, abych s ním šel pro nářadí na opravu auta do Michalovců. Přijeli jsme tam spolu čtyři,“ popsal důvody návštěvy sousední obce. Ke střetnutí s Davidem následně mělo dojít na parkovišti mezi paneláky, naštěstí pro Adriána nedaleko nemocnice.

„Ozvali jsme se, že jsme dorazili. On přišel s tou motorovou pilou a malou lahví, kterou si položil na zem,“ řekl Adrián. Novému Času řekl, že si myslí, že muž měl ve flašce připravenou nějakou nebezpečnou chemikálii, jako třeba kyselinu. 

Útok prý přišel bez varování. „Nastartoval pilu a začal se s ní po nás ohánět! Šel po všech. Pak mi zkřížil cestu a přiblížil se ke mně. Vzal jsem si od kamaráda paličku, abych se mohl bránit,“ uvedl Adrián s tím, že mu agresor mířil přímo na hlavu.

Když Adrián útok odrazil, agresor prý utekl a schovával se mezi paneláky, kde ho  zadrželi přivolaní policisté. A Adrián zatím pospíchal do blízké nemocnice, odkud po ošetření odešel se stehy po celém předloktí! Hrozivé zranění se mu bude hojit minimálně 40 dní.  

ctenar09 ( 14. dubna 2021 13:42 )

Indicií je dost, otče Fourcade - dyg

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání