Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

David (†27) odešel z nemocnice, aby se tam nenakazil covidem: Doma zemřel

Autor: jel - 
22. ledna 2021
11:16

David Warner (†27) z Anglie šel začátkem měsíce na pohotovost kvůli bolesti na hrudi. Otestovali ho na koronavirus a chtěli, aby zatím zůstal na oddělení. On však dostal strach, že se v nemocnici nakazí covidem-19 a virus rozšíří mezi svou rodinu. Šel proto domů, ale tam o několik dní později zemřel.

Podle partnerky zesnulého Vicky Jonesové (21) lékaři na ambulanci řekli, že mu mohou nabídnout místo jenom na koronavirovém oddělení. David se obával, že by se tam mohl nemocí nakazit a pak ji rozšířit mezi svou rodinu. Především měl velký strach o svou šestiměsíční dcerku Evie.

„Řekl, že má doma malé dítě a raději bude riskovat život s tím, co ho na hrudi bolí, než aby riskoval, že Evie nakazí,“ popsala pro The Sun Vicky. V sobotu 16. ledna se malé děvčátko probudilo v noci s pláčem a tatínek se o ni šel postarat. Jeho přítelkyně ho pak našla v obývacím pokoji mrtvého. „Poslední věc, kterou mi řekl byla ,Miluji tě, hned budu zpět'. Cítila jsem se, jako by můj život skončil, když jsem si uvědomila, že je mrtvý,“ řekla mladá žena smutně.

Negativní výsledek testů na koronavirus přišel navíc téměř hned po Davidově smrti, pro Vicky to prý bylo jako facka. Na pohřeb svého milovaného se nyní snaží získat peníze ve sbírce na stránce GoFundMe.

„16. 1. 2021 zemřela moje spřízněná duše David Warner. Byl úžasným partnerem, synem, bratrem, strejdou, kamarádem a hlavně nejlepším tatínkem našich dvou dcer, které pro něj znamenaly celý svět. Miloval zahradničení, šipky, fotbal, závody a rád si dal pivo a cigaretu,“ napsala Vicky. „Všichni, kdo jste ho znali, víte, že se komukoliv, kdo to potřeboval, snažil pomoct a na oplátku nikdy nic nechtěl. Jeho rodina, a především dcerky pro něj znamenaly celý svět,“ dodala.

jetela ( 22. ledna 2021 18:33 )

Mel zustat v nemocnici, az by se uvolnilo misto na nekovidovem oddeleni tak by ho tam urcite dali.

pepen ( 22. ledna 2021 12:49 )

Tak to ho opravdu lituji...hlavně kvůli tomu ,že má malé děti a je tak mladý a taky prý byl hodný člověk !!!Na světě je tolik sviní a podvodníků a hodný a mladý člověk odejde z toho světa od malých dětí....to je NESPRAVEDLIVÝ ...bohužel.Upřímnou soustrast rodině.

Zobrazit celou diskusi