Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Učitel (27) plánoval znásilnit holčičku (2): Jejímu otci nabídl peníze!

Autor: jel - 
12. dubna 2021
21:22

Xavier Alexander, který učil čtvrtou třídu na základní škole na Floridě, nabízel nechutnou dohodu otci (39) teprve dvouleté holčičky. Chtěl mu zaplatit za to, že s dítětem bude „chvíli sám“. Policie nebezpečného úchyla zadržela. Tvrdil, že je závislý na sexu a styk se ženami a muži už mu nestačí.

Vše začalo nevinným inzerátem, který si táta dívenky podal. V něm stálo, že se stěhuje a potřebuje na dva dny bydlet v motelovém pokoji, a sháněl někoho, kdo by se s ním o pokoj rozdělil. V závěru uvedl, že má malou dceru a specificky dodal, že nestojí o žádné podivíny ani drogově závislé.

Na inzerát se mu ozval právě Alexander, který se nakonec zeptal: „Budu moci být s tvou dcerou sám?“. Otec okamžitě odpověděl, že ne, a celou věc oznámil policii. Vyšetřovatelé se poté vydávali za rodiče holčičky a napsali učiteli, že s dívenkou bude moci být sám, pokud uhradí náklady na dvě noci v hotelu.

S tím úchyl souhlasil a napsal, že dívce neublíží. Policie nadále pokračovala v konverzaci a snažila se zjistit, co má muž s holčičkou v plánu. Alexander byl ale opatrný a odmítl sdělit jakékoliv podrobnosti, pouze uvedl, že s ní chce být chvíli o samotě. Nakonec žádal fotky dítěte, aby si byl jist, že skutečně existuje. Což samozřejmě otec odmítl.

Nakonec si smluvili schůzku, na níž měl učitel přinést v přepočtu asi 4200 korun na zaplacení motelu. Tam ho policie zadržela. Měl s sebou i připravený kondom. Nakonec se přiznal, že doufal, že bude mít pohlavní styk s malou holčičkou. Vymlouval se na svou závislost na sexu. Prý však nikdy dříve žádnému dítěti neublížil. 

V blízkosti dětí se však pohyboval velmi často. Pracoval jako učitel na základní škole a také měl podáno mnoho inzerátů, že hledá práci jako chůva. 

fionora ( 25. července 2021 19:07 )

Zastřelit.

Uživatel_5425869 ( 25. dubna 2021 03:16 )

Když to člověk vidí,tak každá černá hu.ba znásilnuje.Clověk by se pob.lil čím zahrnuli tu Evropu

Jan Brandis ( 13. dubna 2021 09:43 )

MY tady máme zase manunu. A ta je ještě horší 🤣😂🤣.

hejhej ( 12. dubna 2021 22:21 )

Učitel ???? Odporná , úchylná zrůda !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání