Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mámu (†35) ubil na pláži kamenem otec jejího syna (2): Naštvalo ho její gesto na jiného muže

Autor: shp - 
2. dubna 2021
13:46

Romantická procházka po pláži Short Sands Beach v americkém Yorku ve státu Maine se změnila v opravdový horor. Jeffrey Buchannan (33) tam podle obžaloby ubil k smrti matku svého teprve dvouletého syna Rhondu Pattelenu (†35). Proč? Jenom proto, že udělala na jiného muže rukou gesto.

Muž ze státu Massachusetts byl obviněn z vraždy matky svého dítěte, ke které došlo minulý pátek. Policie obdržela několik znepokojujících telefonátů o napadení ženy jejím partnerem. Jak uvedl web Daily Mail, Buchannanovi mělo přeskočit poté, co viděl, jak jeho milá udělala na jiného muže gesto rukou. K napadení došlo kolem čtvrté hodiny odpolední a dopadlo tragicky.

Vražednou zbraní se stal kámen

Rhonda při něm zemřela. Přivolaní policisté zadrželi Buchannana a našli jeho přítelkyni mrtvou. Obviněný sám strážcům zákona přiznal, co se stalo. Nikdo jeho násilné chování nechápal. Státní koroner v neděli po pitvě prohlásil, že žena zemřela na následky zranění způsobeného tupým předmětem. Policisté našli vražednou zbraň, o níž se domnívají, že jí byl kámen, který žárlivý muž našel v písku na pláži.

Buchannan byl obviněn z vraždy a umístěn do vazby. Bezprostředně po zatčení vypověděl, že viděl svou partnerku, jak za jeho zády dělá gesta na jiného muže. Pak měl prý výpadek a následně viděl matku svého dítěte mrtvou v písku. Později Buchannan odmítl případ jakkoliv dále komentovat. Web GoFundMe uvádí, že měla Rhonda kromě dvouletého syna ještě děti ve věku 14 a 17 let.

V minulosti svou milou už napadl

„Rhonda byla překrásná, milující, starající se a štědrá osoba, která měla velké srdce, neustále se usmívala a smála,“ prozradila její blízká kamarádka Melissa Matrangaová. Ta své přítelkyni vztah s Buchannanem neschvalovala. Dokonce ani nevěděla, že se dali znovu dohromady. V minulosti se rozešli kvůli tomu, že muž ženu napadl v roce 2017. Jejich vztah nakonec skončil tragicky...

VIDEO: Brutální vraždy stopařek

gynekolog ( 13. dubna 2021 00:15 )

No, on svým zjevem psychopatickému vrahovi docela odpovídá, ale na druhou stranu ona se také netváří zrovna cudně a pokud navíc jsou třeba oba dva ještě vybaveni nízkým IQ, což je podle těch snímků dosti pravděpodobné a když se pak takové dva typy dají dohromady, tak se nedivme, že to jednou skončí pro jednoho z nich špatně.

XLADI ( 2. dubna 2021 18:15 )

Nechápu ženský že se daj zas dohromady s debilem co je zmlátil a to i několikrát

marlen52 ( 2. dubna 2021 17:12 )

jestlipak taky budou v USA stávkovat

Wells ( 2. dubna 2021 16:43 )

Asi proto si jí dovolil ubít, protože jenom black lives in us matter a ona byla bílá.

kecamaprotiviru ( 2. dubna 2021 14:27 )

Pořádnej chlap, žádnej mamánek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání