Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Záhadná smrt matky s dcerou (†89 a †63): Jejich mrtvoly našli v jednom bytě

Autor: shp - 
16. března 2021
10:12

K záhadné smrti hned dvou lidí došlo ve slovenském Ružemborku. V pátek po poledni tam našli v jednom bytě dvě mrtvé ženy (†63 a †89). Jaká je příčina jejich smrti, není jasné. Odhalí to až nařízená pitva.

Video  Záhadná smrt dvou žen (†63 a †89): Jejich mrtvoly našli v jednom bytě  - TV JOJ
Video se připravuje ...

O úmrtí žen informoval portál noviny.sk policejní mluvčí Radko Moravčík. „Ohledávající lékař předběžně vyloučil cizí zavinění,“ prohlásil. Podle sousedů jsou zemřelými matka s dcerou. Mladší žena se o starší starala. Mrtvoly uvnitř ležely nejspíš několik dní. Co se stalo, lidé z domu nevědí. Není ale podle nich vyloučeno, že jedna z žen měla covid.

Na místě se totiž pohybovali policisté v bezpečnostních oblecích. Starší matka měla v bytě bydlet se synem. Ten se ale uvnitř v době tragédie nenacházel. „V souvislosti s touto událostí vyšetřovatel Okresního ředitelství Policejního sboru v Ružomberku začal trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení,“ dodal Moravčík.

Tragédii šlo možná předejít

Situace, která se stala v Ružomberku, se nás samozřejmě bytostně dotýká, protože to vypadá tak, že se této tragédii dalo předcházet. Dnešní doba a mnohé karanténní opatření nás nutí myslet na sebe a právě naopak, mnoho lidí může mít vážné problémy,“ reagoval na událost mluvčí města Viktor Mydlo. Další okolnosti případu jsou předmětem vyšetřování.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání