Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

David s HIV měl nechráněný sex se dvěma dívkami: Nikomu bych to nepřála, popsala jedna z nich

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: chal - 
10. března 2021
18:49

Velkému stresu loni vystavil David Z. (21) z Přerovska dvě ženy, se kterými měl během vztahu nechráněný sex. Obě později zjistily, že je muž nakažený virem HIV, ale ani jedna se naštěstí nenakazila. Mladík odešel od soudu jen s podmínkou a bývalým milenkám musí zaplatit odškodné.

Mladý muž z Přerovska v minulém roce navázal vztah se dvěma ženami. Jednou z nich byla 20letá Tereza z Plzně, uvedl deník Právo. Tereza měla s o rok starším Davidem nechráněný sex.

Když se pak od mladíkovy matky dozvěděla, že je její milenec nakažený virem HIV, logicky se jí zmocnil obrovský strach a do doby, než jí přišly negativní výsledky testů na HIV, žila ve velkém stresu.

„Pořád jsem na to musela myslet. Nic jiného jsem v hlavě neměla. V podstatě jsem se vnitřně snažila smířit s tou horší variantou. Byly to hrozné nervy. Nikomu bych nic podobného nepřála. Ta úleva nakonec byla obrovská,“ popsala Tereza pro deník Právo.

Stejné pocity loni prožila i další žena. Ani jí David o své nákaze neřekl a měl s ní nechráněný pohlavní styk. Jak informoval deník Právo, mladík si kvůli tomu v úterý od plzeňského okresního soudu odnesl podmínku. U soudu řekl, že se obžaloba zakládá na pravdě a že svých činů lituje, proč se ale takto zachoval, nevysvětlil.

Podle rozhodnutí soudu by také měl oběma ženám zaplatit po 20 tisících jako odškodné za způsobenou psychickou újmu. Verdikt je nicméně zatím nepravomocný, státní zástupkyně i David Z. si ponechali lhůtu na odvolání.

villon ( 11. března 2021 00:33 )

Sex s gumou je vo ničem. Víc bych v tom nehledal. Baby si to měly pohlídat. Jim to prej zas až tak nesnižuje prožitky.

koment ( 10. března 2021 22:08 )

Určitě se nezachoval dobře, ale chudák kluk, musí být hrozné být v 21 letech HIV pozitivní někde v Přerově.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání