Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Chlapeček (1) měl zlámané snad všechny kosti v těle! Mámu (23) z Trutnova zavřeli kvůli brutálnímu týrání

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, VaB - 
2. března 2021
15:18

Brutální týrání teprve ročního dítěte má mít na svědomí jeho vlastní matka. Ženě (23) za týrání hrozí až dvanáctiletý trest. Dítě mělo zlomené téměř všechny kosti v těle. Zažívalo mučivé útrapy.

Policie v minulých dnech obvinila třiadvacetiletou ženu z Trutnova z mučivého týrání jejího ani ne ročního syna. Podle policie mělo dítě za svůj krátký život téměř všechny kosti v těle zlomené.

Ženě v případě odsouzení hrozí za těžké ublížení na zdraví 5 až 12 let vězení. Obviněná je ve vazbě, uvedla mluvčí policie Iva Kormošová. 

Oznámení na policii podal lékař trutnovské nemocnice, kam matka své dítě 24. února přivezla na ošetření. „Chlapec měl nejen čerstvé zlomeniny obou dolních končetin, ale i zlomeniny staršího data. Bylo zjištěno, že dítě mělo za svůj krátký život téměř všechny kosti zlomené,“ uvedla mluvčí policie s odkazem na předběžnou zprávu znalkyně z oboru zdravotnictví.

Zranění dítěti podle policie způsobilo opakované tupé násilí různé intenzity. Dítě při nich zažívalo mučivé útrapy. Policie hovoří o takzvaném syndromu týraného dítěte. Žena má podle policie ještě děti ve věku pěti a šesti let. V roce 2017 jí byly odebrány. 

ppadys13 ( 10. března 2022 16:19 )

té kurvě bych dal dočivotí.

buban ( 2. března 2021 20:17 )

OSPOD,jak je jeho běžným zvykem,opět selhal. No hlavně,że si holky při kafíčku v kanclu sdělují,jak je nebezpečné chodit do určitých lokalit.

bledulka ( 2. března 2021 19:08 )

Máma?! Toto není máma... Je to buď psychicky labilní osoba nebo vrah. Co by jiní rodiče dali za zdravé děťátko... Tato vražedkyně ho zabije... Toto není matka, toto je vražedkyně....-((((( Trest smrti.

marlen52 ( 2. března 2021 17:35 )

škoda že není trest smrti tahle MATKA by si ho určitě zasloužila 12let je strašně málo za to co musel chudák vytrpět

e.lesanova ( 2. března 2021 15:39 )

Pokud jsou zde i další děti, o které se matka nebyla schopná starat, měly být automaticky časté kontroly ze strany sociálky a dětského lékaře...při prvním pochybení dítě odebrat...Škoda, že soudy nemohou "nařídit" sterilizaci takových individuí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání