Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dva vrazi si na čerpací stanici vybrali náhodnou oběť: Chtěli si vyzkoušet, jaké to je někoho zabít

Autor: ran - 
18. února 2021
09:17

Začátkem února došlo ve slovenském Martině k brutální úkladné vraždě. Dvojice mužů si měla náhodně vybrat svoji oběť a zamordovat ji. Chtěli si prý vyzkoušet, jaké to je zabít.

Policie zveřejnila děsivá fakta o vraždě, ke které došlo u čerpací stanice v Martině. Právě tam pachatelé navázali kontakt s náhodným zákazníkem. „Obviněný jednal s předem promyšleným záměrem usmrtit jakoukoli osobu, aby získal zkušenost, jaké to je zabít člověka,“ uvedl pro web televize noviny.sk policejní mluvčí Michal Slivka. Dodal, že byl na místě s dalším obviněným a jedním mladistvým.

Svoji oběť nalákali do opuštěného krytu civilní obrany na nabídku společného popíjení alkoholu. Chvíli s ním rozmlouvali a pak mu oznámili, že se jedná o jeho poslední den. V noci prý zemře.

„Došlo k napadení, padaly kopance, údery do těla a hlavy a také údery dřevěným hranolem. K útoku se měl přidat i druhý obviněný, srozuměný se záměrem pachatele,“ napsala policie na sociálních sítích.

Pachatel oběti podřízl skleněnou střepinou hrdlo. Dále ji měl řezat do hlavy se slovy „chci vidět mozek“. „Poškozený utrpěl mnohočetná řezná zranění ve tváři, na hlavě a další poranění s krvavými podlitinami a odřeninami po celém těle,“ popsal Slivka děsivý stav oběti. Ta neuvěřitelný útok nepřežila. „Skončila s roztříštěnou obličejovou částí lebky,“ upřesnil mluvčí.

Video  Dva muži si chtěli vyzkoušet, jaké to je někoho náhodného zabít. Policie zveřejnila děsivé podrobnosti.  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

bullshit ( 18. února 2021 12:15 )

Zde by byl na místě zrušený trest smrti. Teď je budou slušní lidé živit až do smrti...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání