Stejně jako u nás, i na Slovensku trpí celebrity nedostatkem práce. Kvůli viru covid-19, co nás sužuje již několikátou vlnou, nemají tolik hereckých příležitostí, jako tomu bylo ještě loni, kdy byl svět kolem nás ještě v pořádku. Pociťuje to i plavovlasá kráska Diana Mórová, co v porotě show Česko Slovensko má talent učarovala nejenom divákům, ale i Jakubu Prachařovi, tehdy ještě ženatému s modelkou Agátou Hanychovou (35). „Ve Slovenském národním divadle jsem ještě minulý rok stihla premiéru,“ svěřila se pro magazín Emma slovenského deníku Plus Jeden Deň. Poté ale i na naše sousedy udeřila zákeřná nemoc v plné síle.

Mórové tedy sice výrazně ubylo práce, přesto však umělecky nestrádá: „Nedávno jsem dotočila kriminální seriál 8 hodin a aktuálně natáčím film,“ nechala se slyšet. „I když je toho méně, stačí to. Věnuji se také synovi, učíme se spolu, vařím…“ vypočítávala dáma, která vzdor svému věku vypadá naprosto báječně a půlstoletí na krku by jí snad nikdo netipoval. Péče o domácnost ovšem není jedinou prací, které se půvabná Diana věnuje – rozhodla se totiž, že nebude jenom nečinně sedět doma. Stane se naopak maximálně prospěšnou pro trpící společnost. Zároveň si splnila velký dětský sen: Coby zdravotnice vypomáhá v nemocnici na bratislavských Kramárech!

VIDEO: Osmá řada show Česko Slovensko má talent: Podívejte se na ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Osmá řada show Česko Slovensko má talent: Podívejte se na ukázku! FTV Prima

„Chodím pomáhat do nemocnice. Moje kamarádka je dětská pediatrička, a když mám volno, tak jí během týdne pomáhám. Má ambulanci, a tam chodí malé dětičky na běžné kontroly, nebo i pacienti, kteří jsou běžně nemocní. Já zakládám výsledky z krve do karty pacienta, a když přijdou dětičky na kontrolu, tak zapisuji váhu, výšku, měřím například i tlak, vše zapisuji. Pomáhám jí hlavně proto, že ona nestíhá. Strašně mě to baví. Já jsem totiž i chtěla být lékařka,“ dodala Mórová, která tak následovala příkladu slovenského zpěváka Laca Hudce Šubrta (36), jenž se přihlásil jako dobrovolník na celoplošné testování na covid-19, anebo české herečky Sarah Haváčové (30), co ošetřuje pacienty na covidovém oddělení.

VIDEO: Lucie Bílá uteče z Talentu! Vyžene ji neskutečně sprostý soutěžící! Podívejte se!  
Video
Video se připravuje ...

Bílá uteče z Talentu! Vyžene jí neskutečně sprostý soutěžící! Podívejte se! 

Fotogalerie
51 fotografií