Poslední dobou velmi usměvavá, spokojená, šťastně působící a image každý měsíc měnící modelka Agáta Hanychová se na Instagram zcela překvapivě nepřímo vyjádřila k porozvodovým trablům s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem.

„Když si budete někoho brát, dělejte si předmanželskou smlouvu, jo? Teda pokud nejste tak blbé jako já. Protože holky na rozvodech vydělávají. Já očividně ne,“ oznámila poměrně rozhozeně na svém Instagramu.

Video: Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

K tématu se po chvíli vrátila, aby k němu dodala takovou sladkou tečku na závěr a poučení v jednom: „Neberte si ču*áky.“. Životem Hanychové nadále rezonují únavné tahanice kolem majetkového vyrovnání s Prachařem. Ani po prodeji roubenky v Orlických horách, za kterou její matka Veronika Žilková (59) utržila šest milionů korun, nedokázala bývalého manžela trvale vystrnadit z jejich domu v pražském Suchdole.

„Tahle suma na vyrovnání určitě stačit nebude, ale vzhledem k tomu, že nás domlouvání teprve čeká, tak vlastně nevím, kolik ještě budu potřebovat peněz,“ vysvětlila před časem Blesku Hanychová.

VIDEO: Blond Agáta Hanychová: Z otužování jsem málem zkolabovala!

Video
Video se připravuje ...

Blond Agáta Hanychová: Z otužování jsem málem zkolabovala! Luboš Procházka

Fotogalerie
72 fotografií