Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pátrání po šíleném Róbertovi: Nožem brutálně pobodal ženu, pak ji krvácející vozil v autě

Autor: shp - 
23. prosince 2020
13:50

Slovenskem obchází strach. Je vyhlášeno celostátní pátrání po evidentně šíleném Róbertu Herákovi (43), který v pondělí fyzicky napadl svého kamaráda na sídlišti v Hlohovci. Svůj hněv si vylil i na ženě, které seděla v autě. Několikrát ji napadl nožem a způsobil brutální zranění.

Trnavští policisté od včerejška intenzivně pátrání na vytipovaných místech a hledají 43letého Róberta Heráka. V pondělí 21. 12. měl fyzicky zaútočit na bývalého kamaráda na parkovišti v Hlohovci. Ženu v autě napadl a několikrát ji bodl nožem na sedadle spolujezdce,“ uvedli slovenští policisté na sociální síti v děsivém postu.

Hororová jízda krvácející ženy

Napadená skončila s brutálními zraněními. „Ženě způsobil nejméně 10 bodno-řezných ran v oblasti krku, hrudníku a paží,“ dodali policisté. Tím ale martyrium ženy neskončilo. „Stále s ní jezdil autem se zraněními, nejprve ji chtěl nechat v lese, ale nakonec ji vyložil v areálu nemocnice Myjava,“ uvedli strážci zákona.

V ní zdravotníci napadenou ženu ošetřili. Proč napadl Róbert svého někdejšího kamaráda a ženu? Jde o jeho bývalou partnerku, která si našla nového muže z řad jeho přátel? To vše jsou jenom domněnky, které kolují po facebooku. Muži, po kterém je vyhlášeno celonárodní pátrání, nyní hrozí za jeho běsnění až 25letý trest odnětí svobody.

Nikdo neví, kde se nachází

Kde se však nachází, je velkou neznámou. „Není vyloučeno, že se může pohybovat hlavně na západním Slovensku. Naposledy použil osobní automobil Škoda Octavia sedan s ev. číslo TT46 v barvě stříbrné metalízy,“ dodali policisté s tím, že prosí veřejnost o pomoc s hledáním. Do Česka Róbert nejspíš nepláchl, ale jistý si tím nikdo být nemůže.

Zapomenutý zločin: Pobodání dvou stopařek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání