Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zavražděné novorozeně v Karlových Varech byla holčička: Hrůzné okolnosti zločinu šokují

Aktualizováno -
22. prosince 2020
16:30
Autor: dce, zb - 
22. prosince 2020
13:50

Tragický nález v Karlových Varech už šetří policie. Mrtvé miminko, malou holčičku, našli v keřích poblíž řeky Ohře. Po matce se intenzivně pátrá.

Tělíčko objevila náhodná kolemjdoucí v úterý ráno poblíž cyklostezky u řeky Ohře v Karlových Varech u Chebského mostu. Leželo hned vedle pěšiny, která vede kolem řeky Ohře ve vzdálenosti asi 150 až 300 m od velmi frekventovaného Chebského mostu. Na místo okamžitě přijela záchranka. Dítěti už ale bohužel nebylo pomoci. „Lékař na místě už jen konstatoval smrt,“ uvedl mluvčí záchranky Radek Hes.

„Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle informací Blesku totiž mrtvé dítě mělo mít údajně v ústech nacpaný nějaký hadr a obličej mělo mít oblepený lepicí páskou. Mrtvým novorozencem měla být holčička. Smutné je, že asi 15 minut chůze od místa hrůzného nálezu je funkční babybox.

Policisté žádají o součinnost všechny svědky, pátrají i po matce, která dítě porodila. „Pokud se ve Vašem okolí nachází žena, která byla těhotná a po porodu s sebou dítě nemá, obraťte se taktéž na linku 158 či je možné informace sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal Kopřiva.

bledulka ( 22. prosince 2020 21:18 )

Tolik párů nemůže mít děti, a taková s.... (nemám slov....), ho zabije....

buban ( 22. prosince 2020 19:37 )

Nejsem fans Havla,ovšem feťáci zde byli i za socíku-i když ne tolik.A że žena otěhotní a neví s kým-to bylo,je a bude.To nemá s politikou nic společného.

JenTak13 ( 22. prosince 2020 16:28 )

A kde je otec pro nehleda nikdo otce??? Ano muz muze opustit matku a dite, neplatit alimenty, nestarat se o rodinu a vse zcela beztrestne, naopak ma jen dnes ma jeste nekonecna prava a zle muze delat matce a detem dal. Ne neobhajuju vrazdu... ale povinnost a zodpovednost se chce jen po zenach a matkach, pani tvorstva jsou na svete jen na zabavu... svoji samozrejme. Kazde dite ma dva rodice a to pry naprosto rovnocene, skoda, ze jen na prava.

dietr ( 22. prosince 2020 16:26 )

Já bych nevyloučil sebevraždu, co takové dítě musí prožívat za muka, když si pustí záznam z poslanecké sněmovny

Evka4 ( 22. prosince 2020 14:41 )

Dneska je opravdu osvěta a každá žena se může ochránit. Když to nevyjde, tak pořád je lepší potrat a nebo děcko odložit. Jiná žena za něj bude přešťastná. Bohužel, dneska vidím i "maminky", které s dítětem zacházejí, jako s kusem hadru.Hrubé, sprosté. Kolikrát mám chuť volat na takovou svini měšťáky, případně OSPOD.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání