Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (12) otěhotněla během lockdownu kvůli koronaviru: Nikdo to nevěděl, dokud neporodila

Autor: shp - 
17. prosince 2020
15:33

Pod rouškou lockdownu vyhlášeného kvůli pandemii koronaviru se odehrálo pedofilní zvěrstvo! Zděšení rodiče ze španělské provincie Kantábrie se nestačili divit, když jejich dvanáctiletá dcerka porodila zničehonic miminko. Nikdo neměl ani ponětí o tom, že je těhotná.

Dívka, jejíž jméno nebylo z pochopitelných důvodů zveřejněno, přivedla na svět zdravého chlapečka v neděli. Oba jsou v pořádku, i když bylo podle zdravotníků těhotenství vzhledem k věku matky rizikové.

Nikdo nevěděl, že je těhotná

Nikdo si přitom nevšiml, že je dívka těhotná, ani rodina, ani kamarádi. Jak uvedl portál Daily Star, podezření z oplodnění nezletilé padá na sedmnáctiletého mladíka, rodinného přítele, kterého všichni dobře znají.

Právě tento dospívající mladý muž žil s rodinou během lockdownu. Pokud se prokáže, že je skutečně otcem dítěte, čekají ho opletačky se zákonem. Případem se zabývají policisté, jejichž hlavním úkolem je nyní zjistit identitu otce.

Oplodnění během lockdownu

Dívka podle doktorů otěhotněla na začátku března, kdy byl ve Španělsku stejně jako v mnoha okolních zemích vyhlášen lockdown kvůli koronaviru. Jestli byl sedmnáctiletý mladík zatčen, či zda je stále na svobodě, není jasné.

Podívejte se na video o skautském vedoucím, který zneužil 39 dětí.

Ilustrace Ilustrace | Profimedia.cz - ilustrace

ostuda ( 18. prosince 2020 12:05 )

hrábnul co bylo v zákazu po ruce, přes roušku věk nepoznal, otěhotněla proto v souvislosti s koronavirem.
co je na tom nepochopitelného?

user ( 18. prosince 2020 10:07 )

Jen se divím Blesku, že za to nemůže Babiš. Co proboha do normální pedofilie tahate lock down? Tohle Už ani na Blesk není dost dobrý.

ostuda ( 18. prosince 2020 00:25 )

v dnešní době je už tolik všelijakých pohlaví, třeba se v tom jenom ztratil

ANO_nam_bude_lip ( 17. prosince 2020 20:02 )

No vždyť máme na obloze zase postaveni Juperu a Saturnu jako bylo touto dobou v roce nula. Poprvé v Betlémě, teď ve Španělsku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání