Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič srazil srnce: Šel ho zkontrolovat, uklouzl a nabodl se na jeho paroží

Autor: DH - 
30. listopadu 2020
20:31

Muž u Prešova na Slovensku zažil nehodu, na kterou bude pravděpodobně vzpomínat do konce života. Srazil svým autem srnce, a když se na něho šel ven z auta podívat, nabodl se na jeho paroží.

Řidič osobního automobilu neutrpěl na rozdíl od srnce při nehodě žádné zranění. Po srážce šel ven situaci zkontrolovat. „Řidič po vystoupení z vozidla a prohlédnutí zraněné zvěře uklouzl a poranil si chodilo napíchnutím na paroží,“ uvedla mluvčí krajských záchranářů.

Video: Řidič srazil srnce: Šel ho zkontrolovat, uklouzl a nabodl se na jeho paroží

Video  Řidič srazil srnce: Šel ho zkontrolovat, uklouzl a nabodl se na jeho paroží  - TV JOJ
Video se připravuje ...

„Došlo k vážnému poranění dolní končetiny. Naštěstí ale zůstal při vědomí. Posádka záchranné služby ho ošetřila a převezla do nemocnice,“ uvedl Alena Krčová.

Hrozba srážky auta se zvěří stoupá víc a víc, jak se blíží zima. Policie proto apeluje na opatrnost řidičů, a to především na cestách v polích a lesích. Odborníci rovněž radí, aby řidiči v žádném případě nevystupovali po srážce z automobilu. Zvíře totiž může být zraněné a tím víc nebezpečné.

V případě střetu, pokud víte, že zvíře žije, nevystupujte z automobilu a zkontaktujte policii na lince 158. Doporučuje se vystoupit jen v momentě, kdy na sto procent víte, že zvíře nežije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání