Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Násilník (†40) chtěl uškrtit expřítelkyni: Její příbuzné, ozbrojené golfovou holí a nožem, ho zabily

Autor: shp - 
2. prosince 2020
21:54

Zhrzený Justin Goss (†40) se nedokázal smířit s tím, že ho jeho expřítelkyně (37) odkopla. Vloupal se proto do jejího domu v kalifornské Pasadeně s cílem ji zavraždit. Nakonec to byl on sám, kdo při násilném incidentu zemřel.

Policisté z jižní Pasadeny přijeli k domu na adrese Five Oaks Drive v neděli kolem desáté hodiny dopolední poté, co obdrželi hlášení o domácím násilí, informovala televizní stanice NBC LA 4. Že se na místě odehrál trestný čin, bylo jasné na první pohled. Jedno z oken domu bylo roztříštěné.

Útočníka matka se sestrou zabily

Zevnitř se navíc ozýval zděšený křik. Když strážci zákona vešli dovnitř, našli na zemi ležícího Gosse s mnoha bodnými ranami v tratolišti krve. Muž byl následně prohlášen za mrtvého přímo na místě činu. Když totiž začal škrtit svou někdejší partnerku, přiběhly jí na pomoc její matka a sestra.

Muže se snažily odvléct, ale to bylo nad jejich síly. Svou příbuznou nakonec ochránily pomocí golfové hole a nože. Goss během toho přišel o život. „Snažily se ho odtáhnout, ale to nevyšlo, byl příliš silný,“ řekl nadporučík policie okrsku Los Angeles Barry Hall listu Los Angeles Times.

Ženy byly v právu

„Musely se proto uchýlit k použití zbraní. Byly v právu k jejich použití při obraně své sestry a dcery,“ dodal Hall. Napadená expřítelkyně skončila v nemocnici s poraněními v obličeji. Její identita nebyla, stejně jako v případě matky a sestry, zveřejněna. Podle policie ženám nehrozí žádné obvinění.

Jedny z nejhorších vražd, ke kterým v USA došlo, má na svědomí Mansonova sekta. Více se o ní dozvíte v následujícím videu.

silen ( 3. prosince 2020 06:23 )

...teda, ale to od nich vůbec nebylo pěkné! On, stále ji milující, přišel kajícně loudit recyklaci vztahu... a ony, ty zlé baby, ho umlátily a zapíchly! Že jim není hanba!!!

nika70 ( 2. prosince 2020 23:50 )

Takže to dobře dopadlo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání