Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znepřátelení pohřebáci se pohádali o mrtvolu s covidem: Vzduchem létaly pěsti!

Autor: DH - 
5. listopadu 2020
12:14

Zaměstnanci dvou konkurenčních pohřebních služeb ze Slovenska předvedli absolutně neprofesionální chování. Pustili se do sebe během práce přímo u patologie kvůli sporu o tělo mrtvé ženy. Zesnulá byla pozitivní na covid-19.

Celá bizarní situace nastala ve chvíli, kdy si na patologii do nemocnice přišla pro mrtvé tělo jedna z tamních pohřebních služeb a následně si ho odvezla do svého sídla. Když si pak pro tělo přijela druhá služba, netušila, že už o práci přišla.

„Odvezli ji bez toho, aby to rodina věděla, objednala si totiž pohřeb u nás,“ řekla TV JOJ majitelka pohřební služby Jana Finíková. To ale odmítá druhá firma. Pozůstalí ji údajně kontaktovali telefonicky. „Měli jsme se s nimi ráno potkat, mezitím jsme se rozhodli pro převoz těla do pohřebního ústavu. Nikdo nám neřekl, že se něco ruší, i ústní objednávku bereme jako závaznou,“ uvedl majitel firmy Roman Hagara. Podle Finíkové ale měla jeho pohřební služba čekat na písemný souhlas od rodiny, aby mohla tělo z patologie vyzvednout.

Celá situace eskalovala před patologií, kde se obě firmy potkaly. Jeden ze zaměstnanců pak začal křičet, že jsou jeho konkurenti zloději a podvodníci, ba dokonce únosci, též vyhrožoval soudem. Následně ale každá firma uvádí něco jiného. Jejich zástupci se obviňují z toho, kdo jako první zaútočil fyzicky.

Vše tak bude muset pravděpodobně vyřešit policie. Majitelka pohřební služby totiž na konkurenci podala trestní oznámení.

dietr ( 5. listopadu 2020 18:30 )

supi se slétají

krapotkin ( 5. listopadu 2020 14:03 )

Proč se perou ? Mrtvejch bude ještě dost a zbyde na všechny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání