Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bitka na palubě letadla: "Covidiot" odmítl nasadit roušku a rozjel pěstní souboj

Autor: štt - 
8. října 2020
12:53

„Cov-idiot“, tak by se dal nazvat muž, který si odmítl navléct roušku na palubě letadla americké společnosti Allegiant Air. Posádce letadla se snažil namluvit, že ochranný štít k zamezení nákazy stačí. Jeden z přítomných pasažérů to nevydržel a napadl jej. Protirouškový „hrdina“ byl z paluby letadla vyhozen.

Incident se odehrál na palubě letu z arizonského města Mesa do utažského Prava. Letuška před vzletem vyzvala pasažéra s ochranným štítem, aby si zakryl ústa a nos. Ten ale prostou výzvu neuposlechl. „Měl štít na obličej a odmítal si pod něj vzít i textilní roušku,“ dodává pasažérka Rylie Lansfordová sedící v řadě před provinilcem.

Letuška si měla výtržníka pamatovat z letu den předtím, kde se s ní pohádal kvůli stejné žádosti k zakrytí obličeje. Mezitím se zvedl muž sedící ve stejné řadě jako Lansfordová a vykřikl: „Slyšel jsi už o covidu?“ Muž byl rozhořčený i kvůli tomu, že letěl za svou matkou do hospicu. „Cítila jsem, že se něco semele,“ dodává pasažérka.

Pěstní zápas se spustil poté, co se posádka „cov-idiota“ snažila vyvést z letadla. Lansfordová ihned vyskočila ze svého místa a bitku natočila a ihned nahrála na svůj instagramový účet. „Odmítače“ zpakoval až přítomný důstojník zasahující mimo svou službu. Druhý zápasník mohl zůstat na palubě divadla, ale byl přesazen na jiné místo.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This happened on my flight earlier today. Allegiant flight from Mesa-Phoenix to Provo, UT. I will be posting the story and what happened next!

Příspěvek sdílený Rylie Lansford (@bakedbyrylie),

Policejní vyšetřovatel Jason Flam médiím sdělil, že z letadla vyvedený rváč se jmenuje James Honaker (52) a posádku „konfrontoval poté, co byl po několikáté požádán si nasadit roušku.“ Když mu další cestující řekl, ať letušku vyslechne a letadlo může vzlétnout, Honaker mu odpověděl, ať „se do toho nes***“.

Honaker v minulosti čelil již několika přestupkům z výtržnictví. Po krátké hádce udeřil dalšího cestujícího loktem do hlavy a obvinil jej, že kvůli němu musí opustit palubu letadla. Když byl provinilý pasažér vyváděn, pohádal se cestou ještě s dalšími cestujícími. „Informace o dodržování hygienických pravidel jsou známy všem našim klientům. Cestujícím nabízíme roušky i na místě,“ uvedl mluvčí letecké společnosti. Snad si to pro příště bude „hrdina“ pamatovat.

Omasta ( 8. října 2020 18:03 )

Bude se muset zakročit, stoupá tu počet covidiotů, co se bojí smrtičky, a blázní z toho.

Jarabak ( 8. října 2020 13:18 )

Asi nějakej americkej šmucler.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa