Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Farářka Nikole změnila profesi: Jako striptérka je prý mnohem šťastnější

Autor: štt - 
7. října 2020
12:23

Američanka Nikole Mitchellová chtěla původně zasvětit svůj život Bohu. Po letech věrné služby vyměnila kazatelnu za naleštěnou tyč. Sama o sobě říká, že teprve teď nalezla boží lásku.

Nikole pochází z ortodoxní rodiny baptistických farářů a její životní cesta byla dopředu jasná: být oddanou manželkou ctící svého manžela. Vždy však snila o tom, že bude uctívána ona a její tělo. "Byla jsem neustále poučována, že moje tělesné tužby jsou ďáblovým našeptáváním," říká odvážná žena a dodává: "Mimo to jsem jako žena byla vychovávána k jediné roli: matky a dobré hospodyňky."

"Cestu studovat kněžství jsem si vybrala záměrně. Stejně jako tanec je hlásání božího slova spojené se sebevyjádřením se." Se svým cílem se svěřila místnímu knězi, který rozpoznal její talent a doporučil ji do teologického semináře. "Pamatuji si na své první kázání, kdy jsem stanula před stovkami lidí. Zalilo mne nebývalé štěstí. Bylo to vše, o čem jsem snila," svěřuje se Nikole.

Cesty boží jsou však nevyzpytatelné. Mladá farářka se brzy začala tázat po své sexualitě. "Uvědomila jsem si, že nejsem jen „na kluky“. Zjištění otřáslo mým vnitřním světem. Bylo mi jasné, že se to o mně v církvi nesmí nikdo dozvědět." Po letech se ocitla na rozcestí: zůstat oblíbenou farářkou, nebo odejít z církve a naplnit vlastní touhy. Nakonec se rozhodla pro druhou cestu.

Striptérkou se stala díky své trenérce, která byla i profesionální modelkou a fotila reklamu na spodní prádlo. "Její fotky ve mně budily neznámé pocity. Chtěla jsem hlouběji prozkoumat vlastní touhy a zakusit nepoznané," dodává Nikole o své cestě. Domluvila se s profesionálním fotografem a nafotila první akty.

Brzy si založila i vlastní soukromý účet, na kterém zveřejňovala další lechtivé fotografie. O jejím neuvěřitelném osudu se doslechl i jeden z nejúspěšnějších amerických moderátorů Jimmy Kimmel a pozval ji do své talkshow.

 O své životní cestě Nikole mluví jako o hledání pravdy a vlastní identity. "Odhodila jsem všechny nucené role. Nechala jsem se vést svou vizí a věřila, že bude větší než všechny mé obavy," řekla.

baronessa ( 7. října 2020 16:37 )

Naštěstí jsou ty naše ještě normální. Ta holka z Ameriky neví čí je a je jenom dobře, že namísto tyče nestojí za kazatelnou. U tyče nenadělá žádnou škodu.

prudentiacz ( 7. října 2020 15:05 )

Ano, proto se takové "farářky" po miléniu draly na kazatelny, aby o dvacet let později zjistily, že mohou být lepší jako k.u.r.v.y. Příznačné.

Zobrazit celou diskusi