Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Striptýzové kluby mohly konečně znovu otevřít: Tanečnice svlékají vše kromě roušek

Autor: jel - 
19. května 2020
20:11

Striptýzový klub The Den (Doupě), který se nachází v americkém Wyomingu, se v pátek znovu otevřel. Samozřejmostí byla přísnější hygienická opatření, tanečnice byly sice bez oblečení, ale na obličeji měly roušku. Majitelka klubu si však znovuotevřením příliš jistá není, má strach.

Přestože koronavirová situace v USA je velmi kritická a v celé zemi se dosud nakazilo přes 1,5 milionů lidí, z nichž přes 90 tisíc zemřelo, Amerika rozvolňuje bezpečnostní opatření. Po celých státech se s přísnými hygienickými podmínkami znovu otevírají bary a restaurace.

Ve státě Wyoming, kde evidují 754 případů nákazy, z nichž 8 lidí nebezpečnému viru podlehlo a 498 se už uzdravilo, zašli ještě dál. Stát povolil i otevření striptýzových barů!

Majitelka jednoho z nich, Kim Chavezová, řekla pro deník USA Today, že jí připadá znovuotevření riskantní, ale neměla příliš na výběr, když okolní kluby také otevírají. Některé dokonce v devět ráno! Její nezávislé tanečnice měly podle ní problémy, když chtěly požádat o vládní podporu pro malé podnikatele. Ta se jich prý totiž netýká.

„Jakmile jsme zavřeli, věděla jsem, že jsme v háji. Nejhorší byla starost o dívky, obzvlášť když znáte příběh každé z nich,“ řekla paní Chavezová a dodala, že kdyby tanečnice dostaly podporu, možná by neotevřela. Zdá se jí to totiž riskantní, protože se dívky při práci dotýkají zákazníků a manipulují s penězi! Klub však otevřel, a tak si tanečnice alespoň nasadily roušky či šátky a vyrazily do práce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi