Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vážně zraněnou fenku našli na Jihlavsku: Čekají ji náročné operace!

Autor: VaB - 
24. října 2020
19:54

Záchranná stanice prosí o pomoc! Na Jihlavsku byla nalezena fenka Darinka, která utrpěla tříštivou zlomeninu, při níž byl zasažen i kloub. Čeká ji náročná a nákladná operace. Zachránci prosí o pomoc.

Spolek Pejsci a kočičky v urgentní nouzi provozují tři lidé, kteří se rozhodli pomoci těm, co si sami pomoci nemohou. Aktuálně pomáhají fence Darince, která byla nalezena v Dolní Cerekvi na Jihlavsku.

Jak autoři píší na facebooku, fenka měla vážná zranění, utrpěla tříštivou zlomeninu a má zasažený kloub. Kvůli tomu ji čeká náročná operace, která je zároveň ale velmi nákladná.

Do nohy jí budou muset vložit destičky a šrouby, podle nich se doktor z kliniky Maradovi na Mělníku pokusí udělat vše pro to, aby byla fenka zase v pořádku.

První náročnou operaci fenka už podstoupila, čeká ji ale další, problém se nepodařilo vyřešit najednou. Poté, co jí srostou kosti, ji čeká ještě jedna náročná operace.

Zároveň ale žádají i o finanční podporu, operace totiž stojí dvanáct tisíc korun! „Mockrát děkujeme nálezkyni, že nás kontaktovala, za převoz obrovské díky Kačce B. a Gábi a v neposlední řadě Péťovi K. Držte prosím pěsti, ať se vše podaří,“ uvádějí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání