Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hororová scéna: Lektorku francouzštiny rozdrtil výtah, sousedka popsala vteřiny před tragédií

Autor: jel - 
18. září 2020
15:10

Carrie O’Connorová (†38), lektorka na Bostonské univerzitě, zemřela při tragické nehodě. V pondělí si údajně do svého krásného nového bytu v domě z 20. let stěhovala nábytek. Během stěhování postele ji však rozdrtil výtah.

Podle policejní zprávy měla být žena zaklíněna mezi dveřmi výtahu, který se utrhl a lektorku francouzštiny rozdrtil. Na místě byla prohlášena za mrtvou. Kamarád, který jí pomáhal se stěhováním, ji navíc jenom chvilku před hroznou smrtí varoval. „Buď opatrná, protože je to starý výtah,“ řekl ji prý muž, který se po celém incidentu zhroutil. 

Sousedka Leanne Scorzoniová popsala pro Boston Globe, že slyšela naprosto vše. „Slyšela jsem muže říkat: ,Ach, nemyslím si, že se to tam vejde.' pak řekl, že to ještě zkusí a potom už jsem slyšela jen šílený křik,“ popsala celou hrozivou událost Leanne. Řekla, že osobně zesnulou neznala, protože se nastěhovala teprve nedávno.

Jiná obyvatelka domu zase prozradila, že ubohý kamarád oběti po nehodě jen hystericky křičel „je mrtvá, je mrtvá“. „Vyběhli jsme do chodby a viděli jsme džentlmena, který je v panice gestikuluje a křičí, že je mrtvá,“ sdělila. Podle kamaráda, který byl u nehody, zřejmě matrace a rám způsobily přetížení. Celý případ vyšetřuje policie.

zlinacek ( 18. září 2020 20:30 )

Ale jde to dohledat, akorát to není celé, protože je to placené. A nemáte zač. http­s://ww­w.bos­tonglo­be.co­m/2020­/09/15­/metro­/she-said-it-was-terrifying-tenant-allston-building-heard-screams-during-elevator-accident-that-killed-woman/

Kapemunamajak ( 18. září 2020 18:29 )

USA, sorry

Kapemunamajak ( 18. září 2020 18:26 )

Příhodnější ilustrační foto nebylo možné k uvedenému článku nalézt. Francie, v hlavní roli výtah, takže česká policie v zástavbě nízkých rodinných domů. Tohle je buď recese, nebo demence.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání