Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález policie: V mrazáku vrahova bytu ležely dvě jeho oběti srostlé do sebe

Autor: DH - 
5. září 2020
13:34

Doživotí s minimálním trestem 38 let za mřížemi dostal za dvě vraždy Brit Zahid Younis (36). Soud při závěrečném čtení odhalil, jak policie v jeho bytě objevila dva roky pohřešované oběti, maďarskou prostitutku Henriett Szucsovou a dvojnásobnou maminku osmatřicetiletou Mihrican Mustafovou. Obě ležely v mrazáku. Jejich těla se za ten čas spojila.

Policie našla těla v dubnu roku 2019, když prohledávala vrahův byt v souvislosti s pátráním po jeho obětech. Na videu, které bylo při tom pořízeno, je slyšet, jak jeden detektiv říká, že našel mrazák, ale je zamčený. Právě v něm se obě těla nacházela.

První obětí byla prostitutka z Maďarska Henriett Szucsová, která se ke svému vrahovi přestěhovala a nějaký čas s ním i bydlela. Naposledy byla spatřena v létě roku 2016. Podobně na tom byla i dvojnásobná matka Mihrican Mustafová, která rovněž před svojí smrtí přišla Zahida Younise navštívit. Zmizela v květnu roku 2018.

Podle vyšetřování policie byl Younis sexuálně zvrhlý, ostatně jednou už za mřížemi byl, když ho soud shledal vinným ze sexu s nezletilou, tehdy třináctiletou dívkou. Podle soudního lékaře obě své oběti ubil. Měly polámaná žebra a četná zranění v oblasti hlavy. Ženy bil celý svůj život, jedné ze svých přítelkyň měl v minulosti zlomit obě ruce.

Soudkyně neměla pro jednání šestatřicetiletého Brita žádné pochopení. Vzhledem k tomu, že se jedná o recidivistu a sexuálního predátora, neměla prakticky jinou možnost, než ho odsoudit na doživotí za mříže. Minimálně musí pak strávit ve vězení osmatřicet let.

ksicht ( 5. září 2020 19:37 )

Islám je nemoc šílených krav, nelze vybít jen nakažené kusy, musí se zlikvidovat celé stádo.

marlen52 ( 5. září 2020 17:27 )

fuj to je zjevení kouká mu to z očí

boroboro ( 5. září 2020 16:45 )

Takže zase další obohacovatel.S trestem spokojenost, navíc pro něj muselo být frustrující, že ho na doživotí odsoudila soudkyně, tedy žena, když jako muslim ženami hluboce pohrdá. Tentokrát dobrá práce soudu.

kakamilek ( 5. září 2020 15:28 )

Váš táta a máma musej bejt humus, že "vychovali" takovýho ubožáčka!

Uivatel_5417844 ( 5. září 2020 14:41 )

No co ženských je na světě moc, tak neva

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání