Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž vyklízel byt po matce: V mrazáku našel tělo své babičky?!

Muž vyklízel byt po své matce: V mrazáku našel rozkládající se lidské tělo! Leželo tam víc než 10 let. (vlevo ilustrační foto)
Muž vyklízel byt po své matce: V mrazáku našel rozkládající se lidské tělo! Leželo tam víc než 10 let. (vlevo ilustrační foto)  (Autor: archiv, Google)
Aktualizováno -
5. května 2020
09:56
Autor: rc - 
4. května 2020
14:43

Obrovský šok zažil koncem dubna v bytovém domě v americkém New Yorku muž, který tam vyklízel byt po své zesnulé mámě. V obývacím pokoji našel mrazák oblepený páskou. Když ho otevřel, uviděl v něm lidské tělo ve značném stadiu rozkladu! Místní spekulují, že by mohlo jít o jeho babičku z matčiny strany.

Po smrti mámy se vypravil její syn do jejího bytu ležícího na newyorském Manhattanu, aby ho vyklidil. V bytě, který obývala celá léta, na něj však čekal hororový nález. V obývacím pokoji našel mrazák, který byl zalepený páskou. Když ho otevřel, nemohl uvěřit svým očím. „Otevřel mrazák a začal křičet,“ uvedl správce bytového domu Asmir Basim pro New York Daily News.

Muž v mrazáku našel lidské tělo, které bylo už ve vysokém stadiu rozkladu. „Řekl, že tělo zřejmě patřilo ženě. V tom mrazáku mohlo být alespoň deset, možná patnáct let,“ dodal Basim s tím, že přivolaní policisté s určitostí nemohli říci, zdali tělo patřilo skutečně ženě či muži. Basim zároveň dodal, že nájemnice mu nikdy nedala svolení k přístupu do svého bytu, nicméně se mu jevila jako milá paní.

Strážci zákona podle informací britského Daily Mailu uvedli, že byla nařízena pitva, která by měla určit příčinu smrti. Místní zaměstnanci  uvedli pro Daily News, že jednou z variant vyšetřování je, že by se mohlo jednat o matku zemřelé ženy.

dietr ( 4. května 2020 23:50 )

Babka neměla jinou možnost, zbavit se těla na Manhattanu musí být neřešitelný problém.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání