Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž patrně zavraždil svou dceru (†10), její mámu (†40) i babičku (†72)! Dům pak vyhodil do povětří!

Autor: ran, ČTK - 
31. srpna 2020
17:39

Děsivé okolnosti provázely v pondělí kolem poledne výbuch plynu a následný požár v rodinném domku v Bělostoku na východě Polska. Podle vyšetřovatelů mělo jít o rozšířenou sebevraždu otce od rodiny. Ženy, včetně jedné ze svých dcer, zřejmě pobodal a pustil plyn. Jeho samotného našli s oprátkou kolem krku. Ani on už nebyl mezi živými.

V domě, k němuž záchranné složky vyjely kvůli výbuchu plynu, našli mrtvou jednu z dcer (†10), po smrti byli i oba rodiče (†40) a babička (†72), uvedla televize TVN24. Požár se hasičům podařilo rychle uhasit, policie okolnosti případu prošetřuje.

Hasiči obyvatele domu vynesli ven a pokoušeli se je vzkřísit, ale marně. Rodinnou tragédii přežila jen druhá dcera, která v té době nebyla doma. Ta je nyní po šílených událostech v péči psychologů. Oběti hororového činu měly po tělech řezné a bodné rány a stejně tak i zranění, která podle policie naznačují, že se bránily.

Podle všeho se otec snažil rodinu pozabíjet a sebe sprovodit ze světa jako posledního, chtěl tedy spáchat tzv. rozšířenou sebevraždu. V rodině byl podle policie problém s domácím násilím. Jak uvedl zpravodajský web TVP3, úřady už dříve rodině založily tzv. modrou kartu, což značí, že ji policie právě v souvislosti s domácím násilím už někdy řešila. Bohužel i tak došlo na nejhorší. 

U třípatrové, vážně poškozené cihlové budovy zasahovalo deset hasičských jednotek, včetně průzkumného týmu. Žádní další lidé se už ale uvnitř nenašli. Okolnosti tragédie šetří policie.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

latecia ( 1. září 2020 02:03 )

Nevim co do toho tahate celou polskou mentalitu kdyz chlapi zabijeji sve rodiny v cesku tez a v kterekoli jine zemi.
Vy s tim pripadem zhare co podpalil pulku panelaku pomlcte.

Tohle je klasicky pripad narcisticke poruchy osobnosti, sociopat ktery se vlivem udalosti dostal do tzv narcistickeho skratu, akutnimu rozkladu osobnosti. Manzelka zrejme chtela odejit, ztrata prace, pribuzenstvo delajici problemy, najednou boom a dotycny sociopat ztrati mysl, jedna ve skratu bez domysleni nasledku apod. Casto si ten okamzik ani moc nepamatuji a hlavne toho temer vzdy lituji.
Proto by zenske meli od tyranu odejit co nejdriv, jeste friv nez se staci k sobe nastehovat, pze se vzdy msti a snazi komplikovat dotycne zivot. Pokud je ve hre dite ma dotycna prohrano. Nastava retezec soudnnich sporu,atd. Proste nezahravat si s ohnem a odejit okamzite.

msml20 ( 31. srpna 2020 22:47 )

Zatímco Čech je na tom minimálně stejně.

TomasLB ( 31. srpna 2020 18:30 )

Ožralý polák je vždy základ problémů...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání