Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Strašlivý výbuch jí zabil rodinu: Krásná tanečnice (18) prchala polonahá z hroutících se trosek!

Autor: jel - 
25. června 2020
11:50

21. června se stala tragická událost, která si vyžádala několik obětí na životech. V desetipatrovém panelovém domě v ukrajinském hlavním městě, Kyjevě, vybuchl plyn. Teprve osmnáctiletá Anastasia Nedashkovskaya přežila jen zázrakem. Hrůza vypukla, když byla ve sprše. Sama jí unikla, přišla však o celou rodinu.

Teprve dva dny po hrůzách, které prožila, dokázala mladá kráska promluvit o událostech. Plyn vybuchl přímo v bytě nad nimi, v osmém patře. V době tragické události byla Nasťa zrovna v koupelně a chystala se obléct, její maminka Inna byla v kuchyni, tatínek Vladimír v předsíni a starší bratr Jevgenij v ložnici.

Ještě před událostí si prý několik obyvatel domu stěžovalo na zápach plynu. Jenomže marně, a tak došlo na nejhorší. Budova se částečně zřítila. Jak se mladé dívce podařilo přežít, je stále záhadou. 

„Celou dobu jsem křičela a zvonilo mi v uších,“ řekla o strašlivém zážitku Anastasia pro server Ukrajinskaja Pravda. „Pak jsem slyšela křičet maminku,“ dodala.

„Bez oblečení, bez ničeho jsem vběhla do kuchyně, ale maminka byla zavalená. Chtěla jsem jí pomoci, ale nemohla jsem. Stejné to bylo i s bratrem,“ popsala tanečnice chvíle bezmoci. „Začala jsem volat taťku, ale neozýval se. Potom jsem jenom v šortkách vyběhla na chodbu a prosila sousedy o pomoc,“ dodala.

Všichni členové její rodiny však v troskách bytu zemřeli, zachránit se podařilo jenom papouška. Tělo tatínka se dokonce podařilo najít až v noci z 22. na 23. června.

dvorece ( 25. června 2020 13:05 )

Škoda že nedali na barák varující hlásič uniku, řval by tak hlasitě, že by ti plynaři přijeli hned. Tak doufám, že zavřou ty, co měli hlášení a vykašlali se na to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání