Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlapec (†15) se zabil pádem z nejvyšší obytné budovy v zemi: Dopadl těsně vedle hostů kavárny!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ran - 
27. srpna 2020
19:33

15letý chlapec údajně vyskočil z nejvyšší obytné budovy na Slovensku a po více než 100metrovém letu dopadl na zem. Na místě byl mrtvý. Kdyby spadl jen o pár metrů vedle, mohl zranit, anebo i zabít nic netušící lidi na terase kavárny v přízemí!

Panorama Towers je administrativně-bytový komplex v Bratislavě, který je se svými 33 patry a 112 metry nejvyšší bytový dům na Slovensku. V noci na čtvrtek u něj došlo k velké tragédii. Ze předposledního patra budovy vyskočil z okna bytu chlapec.

Dopadl těsně vedle stolů, u kterých na letní zahrádce v přízemí domu seděli hosté kavárny. Někteří z nich se pokusili chlapci okamžitě pomoci a také přivolali záchranku. Podle informací webu deníku Plus Jeden Deň se jednalo o 15letého chlapce. Bohužel nebylo v silách svědků neštěstí ani v silách záchranářů mu vrátit život.

Místo zůstává zapáskované, na zemi jsou vidět velké stopy od krve a ve stropě terasy zeje obrovská díra, kterou pravděpodobně způsobila obrovská energie pádu chlapcova těla. Kavárna je po tragédii zavřená.

Prozatím se předpokládá, že mladík spáchal sebevraždu. Policie nicméně standardně zahájila trestní stíhání ve věci zabití a nařídila soudní pitvu. Probíhá vyšetřování bližších okolností chlapcovy smrti.  

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání