Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Fešandě“ s ňadry jako melouny nedoporučují další operaci: Je vyhublá na kost, byl by to velký risk

Autor: ran - 
26. srpna 2020
06:00

Vyhublá australská modelka si řekla o téměř dvakrát tak velká prsa, než má teď, i když už je má několikrát zvětšovaná. Vzhledem k její extrémní vyhublosti jí ale plastičtí chirurgové operaci nedoporučili, protože by pro ni mohla představovat ohrožení zdraví. Žena evidentně již zcela ztratila rozumnou představu o svých proporcích a žene se do zákroků, které ji už mohou už jen více a více zohyzdit.

Australská modelka Tara Jayneová kdysi bývala pohledná, přirozeně vypadající žena. Zda byla tehdy se svým „exteriérem“ spokojená, se dostupné anály nezmiňují. Kritický zvrat v jejím nazírání na vlastní zevnějšek ale mohl přijít v jejích dvaceti letech.

To jí totiž tatínek věnoval k narozeninám operaci na zvětšení poprsí a výplň rtů. Zákrok se jí zřejmě tak zalíbil, že už s nimi nikdy nepřestala. Od té doby do sebe nechala lít víc a víc silikonu a jehly kosmetických plastických chirurgů se staly pomalu jejími nejlepšími kamarádkami.  

Angelina, nebo Barbie? Ani jedno

Podle komentářů, které modelka před pár lety na sociálních sítích nechávala u fotografií americké herečky Angeliny Jolie, je zřejmé, že herečce záviděla její na obecné poměry velmi plné rty, ale i další vybrané oválné párové části těla. Na internetu často vyjádřila touhu vypadat jako ona. Postupem času se z ní ale nestala druhá Angelina, nýbrž karikatura - a ještě k tomu nepovedená - panenky Barbie.    

Navíc se k její posedlosti v poslední době přidala i extrémní vyhublost. Takže když posledně navštívila plastické chirurgy ​​Terryho Dubrowa a Paula Nassifa v jejich ordinaci v Los Angeles, aby jí udělali ještě krapet větší prsa, odmítli ji. Na postup do další velikosti je podle nich příliš hubená a „napumpování“ už teď přerostlých ňader z 540 ccm na 1000 ccm, jak si přála, pro ni představuje velké zdravotní riziko.    

Tařin index tělesné hmotnosti (běžně označovaný zkratkou BMI z anglického body mass index) má hodnotu pouhých 15. Při její výšce by ale číslo mělo být 25 - 26.

Warpik ( 27. srpna 2020 23:03 )

Divím se že ještě tato existence patří mezi živé

tlum2 ( 27. srpna 2020 14:59 )

To patřilo nicku violka4

tlum2 ( 27. srpna 2020 14:47 )

Kolem toho slova fešanda jsou uvozovky, copak vy nevíte, co to znamená? Že by kur.a ironie??!

vosavopruz ( 26. srpna 2020 23:43 )

kde má otvor na pumpičku,takové se daj sehnat v Sex-shopu

Kopretina10 ( 26. srpna 2020 19:52 )

pane boze ta vypada. tu hubu nafouklou. hotove strasidlo.

Zobrazit celou diskusi