Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík (16) měl v noci pobodat své rodiče a sestru! Krev byla i na zvonku a na chodníku!

Aktualizováno -
27. července 2020
13:12
Autor: ran - 
27. července 2020
09:16

V bratislavské městské části Podunajské Biskupice útočník s nožem vážně zranil tři lidi, kteří skončili na jednotce intenzivní péče. Podezřelý je údajně teprve 16letý syn dvou napadených, který pobodal rovněž na svou sestru. Také on sám se měl při incidentu zranit.

O krvavém útoku, k němuž došlo v pondělí ráno, informovala slovenská policie. „Zraněné osoby jsou hospitalizovány v bratislavských nemocnicích. Místo činu dokumentuje vyšetřovatel policejního sboru. Víc informací k případu poskytneme hned, jak to umožní situace ve vyšetřování,“ dodala k případu. 

„Dnes v časných ranních hodinách byly do Univerzitní nemocnice Bratislava přivezeny tři osoby s vážnými poraněními, která byla způsobena několika bodnutími. Všichni tři pacienti podstoupili operační zákrok. Momentálně se nachází na jednotce intenzivní péče pod stálým dohledem našich lékařů. Aktuálně jsou mimo ohrožení života, uvedla pro deník Plus JEDEN DEŇ mluvčí nemocnice Eva Kliská.

Tentýž portál později upřesnil, že k útoku došlo v rodinném kruhu. Syn měl napadnout své rodiče a sestru. Celý incident se podle Plusky odehrál v rodinném domě v Nákovné ulici. Na chodníku i na zvonku domu po něm zůstaly viditelné stopy krve.

Jak uvedl server Aktuality.sk, je mladíkovi podezřelému z útoku pouhých 16 let. Měl přijít domů okolo jedné ráno a zaútočit. Zranil se při tom i on sám. 

„Vyšetřovatel Policejního sboru zahájil trestní stíhání ve věci obzvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu,“ sdělila později policie.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání