Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Holčička (2) vypadla ze třetího patra paneláku: Hrála si s bráškou u otevřeného okna

Autor: jel - 
3. srpna 2020
17:28

Nešťastná nehoda se stala v neděli krátce před jedenáctou hodinu ve městě Šaľa na Slovensku. Dívence, která je podle jejího dědečka hodně neposedná, se při hraní povedlo vystrčit z okna síťku a následně z něho vypadla. 

„Teď jsem se do dozvěděl, jsem v šoku,“ řekl televizi Markíza dědeček holčičky. „Ona pořád skáče, ze židle, ze stolu. Když ji hlídám, nemůžu ani vařit, ona je moc živá,“ dodal.

Podle informací televize si dívenka hrála se svým bratrem v pokoji a při hře vylezla na gauč a z něho na okno. V okně byla sice síťka proti hmyzu, tu se ale děvčátku povedlo vystrčit z okna ven. Dítě vypadlo ze třetího patra a do nemocnice ho musel převézt vrtulník. 

Mluvčí nemocnice Dana Kamenická potvrdila, že záchranáři byli přivoláni k úrazu dítěte, které způsobil pád z výšky. Vzhledem k okolnostem případu však odmítla sdělit další podrobnosti.

„Já jsem na ní strašně závislej, protože před čtyřmi lety mi zemřela žena a hned nato se narodila ona,“ vysvětlil nešťastný děda. „Já nevím, jestli to přežiju, pokud se jí něco stane,“ řekl.

Případem se zabývá policie, která ho vyšetřuje jako přečin ublížení na zdraví.

adeso ( 3. srpna 2020 19:09 )

kdyby vypadla mámě to by byl klid, ale vypadla dědovi takže přísný trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání