Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bestiální úchyl znásilnil a umlátil holčičku (†4): Zemřela v nemocnici

Autor: ran - 
8. července 2020
20:03

Našli ho kousek od brutálně znásilněné a zmlácené holčičky. Jen co se dostal místním obyvatelům do rukou, chtěli ho zabít. Teď čeká ve vazbě na spravedlnost. Šokující útok na bezbrannou dívenku otřásl jinak klidným městečkem Garzon na severu Kolumbie!   

Salome Segura Vegaová (†4) byla veselá a rozverná holčička, která si ráda hrála venku s kamarády. Bylo tomu tak i 29. června 2020. Toho dne ale vše dopadlo úplně jinak, než mělo, a malá Salome se ztratila.

Podle serveru Mirror lidé holčičku o něco později našli v nedalekém lese. Byla polonahá a na těle měla mnoho ran. Jen pár metrů od ní šokovaní sousedé našli údajného pachatele. Ten měl Salome znásilnit a brutálně zmlátit. Způsobil jí tak vážné zranění mozku a mnoho vnitřních zranění.

Tvrdí, že by něco takového neudělal!

Domnělého pachatele Sebastiana Mielese Betina (27) rozlícení obyvatelé chtěli na místě zlynčovat. Byl místo toho odevzdán do rukou policie. Betin, který podle serveru El Universal pracoval pro rodiče holčičky, čeká na soud. Jakákoli obvinění z ohavného činu rezolutně odmítá. Má prý stejně starou dceru a s útokem na Salome nemá nic společného!

Oběť útoku zemřela v sobotu, po šesti dnech od hrůzné události, v nemocnici. Místní lidé veřejně vyjadřují lítost a pohnutí nad tragickou událostí. Úřady věří, že bude spravedlnosti učiněno zadost. „Útočník musí dostat přísný trest! Co se stalo této dívce ve městě Garzon, se už nikdy nesmí opakovat,“ vyjádřil se guvernér oblasti Luis Enrique Dussan Lopez. 

hasickajana ( 8. července 2020 20:39 )

traumatizovaný, vysokoškolsky vzdělaný jedinec nechtěně omezil svobodu blíže neurčené osoby, možná nezletilé, na čin si nepamatuje a proti trestu se určitě odvolá, protože byl pod vlivem schizofrenie či jakékoliv jiné vhodné psychické choroby, případně svůj čin vykonal pod vlivem traumatu ze své neutěšené situace, trest je nepřiměřený a nevhodný


kur.va drát...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání