Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vražda v Kutné Hoře: Muž (28) zranil přítelkyni její matku ubodal! Policie ukončila pátrání

Aktualizováno -
5. července 2020
17:20
5. července 2020
09:48

Krvavou tragédií skončil sobotní večer v Kutné Hoře. 28letý muž tu zaútočil nožem na svou přítelkyni a její matku. Ta bohužel zraněním podlehla, mladší žena skončila v nemocnici. Muž z místa utekl, policie ho dopadla v neděli dopoledne.

„Středočeští policisté vyjížděli v sobotu v půl desáté večer do Kutné Hory. 28letý Jakub Truhlář je důvodně podezřelý z toho, že kuchyňským nožem zaútočil na svou partnerku a její matku. Žena, ročník 1957, bohužel zraněním podlehla. 33letá žena byla se zraněními převezena do nemocnice,“ řekla ke krvavému zločinu pro Blesk.cz mluvčí středočeské policie Markéta Johnová.

Podezřelý z místa činu utekl. V neděli krátce před jedenáctou dopoledne byl muž dopaden. "Před chvílí ho zadrželi v Nových Dvorech před naším oknem," napsala Bára Ch. na Facebooku.

"Mohu potvrdit, že podezřelý muž byl před 11. hodinou zadržen v Nových Dvorech a byl převezen na služebnu k zajištění nezbytných úkonů," uvedla pro Blesk.cz jen pár minut poté mluvčí Johnová. Do akce byl nasazen také psovod i vrtulník.

Jirik-ta ( 5. července 2020 19:12 )

Trest smrti zrušen a přeci se popravuje jak na běžícím pásu.

Jirik-ta ( 5. července 2020 18:50 )

já taky. Vždycky se mě ptali. Ty nevíš koho volit? Tak teď už vím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání