Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Řidič Audi vjel přímo pod kamion: Chtěl jsem zemřít! Zabil se ale řidič náklaďáku

Při bouračce na západě Slovenska zemřel kamioňák († 60). Řidič Audi, který vjel do protisměru: Chtěl jsem zemřít!
Při bouračce na západě Slovenska zemřel kamioňák († 60). Řidič Audi, který vjel do protisměru: Chtěl jsem zemřít!  (Autor: Policejný zbor)
Autor: jžk - 
5. července 2020
13:43

Na „cestě smrti“, která vede ze slovenského Trenčína do Prievidze, zemřelo před 2,5 lety sedm ošetřovatelek a jejich řidič, když se vraceli z Rakouska. Ve středu 1. června na ní vyhasl další život, když řidič Audi naboural v protisměru do kamionu.

Řidič kamionu (†60) podlehl na místě svým zraněním. Muž, který celý svůj život zasvětil životu na cestách, přitom jen před pár dny oslavil své šesté kulatiny. Cesta, která je lemovaná křížky patřící mrtvým z mikrobusu, se tak dočká dalšího.

K nehodě mělo dojít tak, že řidič (35) Audi A4 jel od Novák směrem na Horné Vestenice. Přejel do levého pruhu, kudy jelo nákladní vozidlo. Došlo ke srážce a řidič náklaďáku utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Řidič osobního vozidla utrpěl jen lehká zranění,“ uvedla mluvčí Trenčínské krajské policie Danka Adamíková.

Svědky dopravní nehody šokovalo prohlášení viníka nehody, který podle deníku Nový Čas řekl, že chtěl zemřít. „Při nehodě byl přítomen i soudní znalec. Ve věci se započalo trestní stíhání, a to z důvodu přečinu usmrcení,“ dodala Adámková.

Jirik-ta ( 5. července 2020 17:30 )

Když chtěl zamřít tak stačí strom(les) Za tohle jedině doživotí - vyjímečný trest. Je to chudák.

PPP150W ( 5. července 2020 15:54 )

Já si myslím, že ten, kdo chce dobrovolně odejít z tohoto světa, by s sebou neměl brát nikoho. Měl by tak učinit v ústraní a pokud možno nezasvinit okolí, nikoho neobtěžovat, nikomu neškodit. Ideální se mi jeví nastudovat si popravčí uzel a s touto informací a kvalitním provazem odejít do lesa a vykonat euthanasii. Asi by bylo dobré někomu sdělit souřadnice, aby neobtěžoval případným zápachem houbaře a výletníky. Ideálně tak učinit těsně před činem, aby mu to někdo nepřekazil.

Citronel ( 5. července 2020 14:13 )

Já si myslim, že když chce někdo z tohoto světa odejít, měl by ještě prokázat službu společnosti a vzít s sebou někoho, kdo mu vadí, nebo se na něj blbě podívá a né náhodného kohokoliv.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání