Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr (†26) se v BMW řítil protisměrem rychlostí 180 km/h? Dívce (4) zabil rodiče! Ona bojuje o život

Autor: jp - 
3. června 2020
05:01

Vlnu zloby veřejnosti nejen na Hradecku vyvolala nedělní šílená jízda Petra N. (†26). Ten se v bílém BMW hnal obcemi jako po závodním okruhu a nedaleko Černožic čelně sestřelil Škodu Octavia. V té seděli rodiče (†31, †40) s čtyřletou dcerou.

Tragická nehoda se stala v neděli dopoledne u Černožic na Královéhradecku. Mladý šofér Petr N. v BMW přejel ve vysoké rychlosti do protisměru, kde se střetl s vozem Radka a jeho manželky, rodičů čtyřleté dívenky.

Zatímco oni byli, stejně jako Petr N., na místě mrtví, holčička utrpěla těžká zranění a její stav je vážný. „Je napojena na umělou plicní ventilaci,“ uvedl mluvčí hradecké nemocnice Zdeněk Tušl.

Uživatelé sociálních sítí upozorňují na video, které Petr N. nahrál na internet krátce před nehodou. Chlubí se v něm, jak se obcemi řítí rychlostí 130 km/h.

V době tragédie jel ještě rychleji. „Předjížděl kamaráda, bral to levým pruhem okolo 180 km/h a už se nedokázal vrátit do pravého,“ přiblížil známý svědka nehody na Facebooku. I policie již předběžně určila rychlost a jízdu mimo pravý okraj vozovky jako příčinu neštěstí.

Petr N. byl ve svém okolí známý jako milovník nadupaných vozů. V minulosti syn vlivného východočeského podnikatele už boural a dokonce údajně přišel na čas o papíry.

Mladík se nepoučil ani z neštěstí, kdy jeho matka zemřela před lety na stejné silnici jako on vinou nezodpovědného šoféra. „Zemřela kvůli opilému řidiči, a proto jsem mu i říkal, že tím spíš má jezdit opatrně. Psal, že jezdí rychle, ale že to má v ruce,“ poznamenal muž, který Petra N. znal.

Yarda ( 4. června 2020 08:18 )

Raději ne, to by spotřebovával peníze ze zdravotního pojištění co by pak chyběly na léčení slušných lidí. Ale pokud je papínek úspěšným podnikatelem, mělo by se zveřejnit jeho jméno, aby to bylo jako odstrašující příklad pro další co neumějí vychovávat své potomky a ti pak mohou mít dojem, že jim všechno projde.

JaNat ( 4. června 2020 00:58 )

diam přesně, bohatí se tam jen ohřejou tak jako grázl co zabil Marušku nebo Rezešová.

JaNat ( 4. června 2020 00:55 )

Co by nepsali, jen at píšou. Příbuzní zavražděných to nečtou a ti druzí - jen at si přečtou co si lidé o nich myslí. Pracháči nezodpovědní.

JaNat ( 4. června 2020 00:52 )

Drž zobák, táta mu koupí BMW a to nevěděl, že kluk jezdí jako prase? To už mu jako nevadilo neco co? A ted se chytá tatíček za hlavu a my máme držet hubu a snad ho ještě litovat? Kluk s.ral na životy jiných i ten svůj, to je to, bohatí se chovají jako novoměštáci. Žádná zodpovědnost. je na čase, aby se porbudili.

JaNat ( 4. června 2020 00:46 )

Není vrah???? Kdyby nechtěl vraždit jel by pomaleji a zodpovědněji. A ty se ho nezastávej. Neštěstí by bylo, kdyby jel normálka a třeba dostal smyk, to bys pak mohl říci, že nechtěl vraždit, ale tenhle spratek věděl moc dobře, že nemá jezdit jak pošuk. Ani smrt matky ho neprobudila. Kdyby jen riskoval svůj život, ale tohle je vražda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání