Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamarádi ho hecovali: Nadějný mladý boxer (†15) zemřel při nebezpečném skoku!

Kamarádi ho hecovali: Při nebezpečném skoku mladík (†15) zemře (vlevo: Declan; vpravo: ilustrační foto)
Kamarádi ho hecovali: Při nebezpečném skoku mladík (†15) zemře (vlevo: Declan; vpravo: ilustrační foto)  (Autor: Facebook/Archiv Blesk)
Autor: jel - 
27. června 2020
12:54

Mladý boxer Declan McNally si vyrazil s kamarády na procházku kolem kanálu v Manchesteru. Domů už se však nevrátil. Za jeho smrt možná částečně mohou kamarádi, kteří ho k činu hecovali.

„Jestli to nedáš jsi srab,“ slyšely dvě svědkyně křičet skupinku jenom chvilku před tragédií. Podle všeho se patnáctiletý kluk rozhodl přeskočit kanál, kolem něhož se skupinka procházela. Stejné svědkyně viděly, jak skočil, ale nedoskočil na druhou stranu a hlavou se praštil o Kamennou zídku a spadl do dva metry hlubokého kanálu.

Kolemjdoucí rychle alarmovali záchranné služby, hasiči chlapce vytáhli z vody, bohužel byl však pod hladinou více než 10 minut. Záchranáři ihned zahájili oživování. Pokusili se dokonce o chirurgické otevření jeho dýchacích cest.

Později byl Declan převezen do nemocnice, ale už mu nebylo pomoci. V časných ranních hodinách 23. ledna zemřel. Podle všeho nebyl mladík pod vlivem alkoholu ani drog.

„Slyšela jsme nějakou hloupou poznámku, ale po ní následovalo velmi dlouhé a hlasité ne!“ popsala událost jedna z žen, která žije blízko kanálu, podle ní se navíc mladí lidé u kanálu velmi často shromažďují. Chvíli se spekulovalo, zda Declana někdo z kamarádů nestrčil, to se však neprokázalo a vyšetřování bylo uzavřeno. Matka zesnulého chlapce se však zlobí, podle ní za to mohou kamarádi, kteří jejího syna vyhecovali.

Kvůli šikaně, kterou si prošel měl určitě pocit, že to musí udělat, když na něj skupina křičela,“ řekla Daily Mirroru.

 

XLADI ( 28. června 2020 04:43 )

A proč mu někdo z nich nepomohl. Byli u toho ale místo aby za ním někdo skočil a držel ho nad hladinou jen čekali až se utopí

BoziMilda ( 27. června 2020 21:51 )

To je ale pechfógl. Nebylo mu osmnáct, tak nemůže ani dostat Darwinovu cenu.

zdravymozek ( 27. června 2020 16:33 )

zdravymozek ( 27. června 2020 16:33 )

Už jsem slyšel,že boxeři mají vybouchaný mozek !!!

Jirik-ta ( 27. června 2020 13:21 )

Tak moc nadějný nebyl, když se nechal hloupě vyhecovat. Správná reakce je býčí šije, přímo hleď a jde si za svým.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání