Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Simonu (†18) na Orlíku zabil frajírek na skútru: Dojatá maminka odhalila dceřin pomník

Autor: VaB - 
26. června 2020
05:30

Před čtyřmi lety na začátku července na přehradě Orlík tragicky zemřela Simona (†18). Tehdy o rok starší Christoph tam na vodním skútru najel na pramici, ve které byla bohužel právě Simona. Maminka Šárka teď u přehrady nechala postavit nádherný pomník.

V neděli 10. července roku 2016 došlo na přehradě Orlík k ohromné tragédii. Tehdy devatenáctiletý Christoph tam jezdil na výkonném vodním skútru, když ho napadlo, že v rychlosti přejede přes vlnu. Ta ho odrazila. 

Neopatrný mladík bohužel najel do pramice, na které byla Simona a její přítel. Mladá Simonka (†18) na místě zemřela. Christoph dostal tříletou podmínku a měl rodině zaplatit odškodné ve výši 1,4 milionu korun. To ale podle Simoniny matky Šárky nesplnil a peníze nezaplatil.

Má pomníček

Téměř čtyři roky od tragédie, se kterou se matka nemůže srovnat, se  povedlo postavit u přehrady pomník. „Děkujeme za nádherný pomník. Je to jediné ,co můžeme pro naši Simonku udělat,“ napsala na svém facebooku. Simonka tak už bude mít navždy nádhernou vzpomínku na břehu nedaleko místa, kde tragicky zemřela.

sacred10 ( 26. června 2020 17:43 )

TAK ON TEN SRÁ-Č ANI NEZAPLATIL? POSTAVIT HO KE ZDI A POPRAVIT!

inkvizitor ( 26. června 2020 14:49 )

Přijít o jediný dítě, tak to poslední na co myslím, je dělat rozhovory s bulvárem a jen doufám, že ty žádné nemáš, protože si nedovedu představit, co by si z nich vychovala

Evka4 ( 26. června 2020 13:10 )

S tím frajírkem chodí dcera Genzera a Finkové. Finková ho údajně zaměstnává ve své firmě. Je smutné, že mamince Simony dosud nic nezaplatil. Je vidět, že moc svědomí nemá

Elssa ( 26. června 2020 10:56 )

Když má člověk velkou bolest nepíše o tom do blesku. A byla to nešťastná náhoda a frajirek na to bude myslet celý zivot

bizon_pepa ( 26. června 2020 10:12 )

Taky nerozumím tomu osloveni frajirek. Ale to je spis zásluha bLesku. Matku asi lze chápat. Jenom nevím kde žije, když se podivuje, ze nebyl schopen za tři roky zaplatit 1,5 mio.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání